Gündem

OHAL Komisyonuna Başvurular Sona Eriyor! Süre Uzatılacak Mı?

FETÖ bağlantısı olduğu gerekçesi ile kamu görevinden ihraç edilenler için kurulan OHAL Komisyonuna başvurular 14 Eylül 2017 tarihine kadar devam edecek. OHAL Komisyonuna başvuruların başladığı ilk günden şimdiye kadar toplam 60 bin kişi başvuru yaptı.

DOSYALARIN RENK DAĞILIMI

OHAL Komisyonuna başvuruların tamamlanması ile komisyon inceleme çalışmalarına başlayacak. Komisyon 9 renkte incelemeye alınacak dosyalar için özel güvenlik önlemleri aldı. OHAL Komisyonu incelemelerine ilişkin dosyaların renk dağılımı Emniyet mavi, eğitim kırmızı, İçişleri sarı, Sağlık turkuvaz, Başbakanlık kahverengi, Adalet Bakanlığı bordo, Milli Savunma Bakanlığı yeşil, YÖK, Yargıtay, Danıştay gibi kurumlar gri ve kurumlardan gelen başvurular da lacivert şeklinde olacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR 

OHAL Komisyonuna başvurular 17 Temmuz 2017 tarihinde başladı. Söz konusu başvurular ise 14 Eylül 2017 tarihinde sona erecek. Binlerce kişi OHAL Komisyonu başvurularının uzatılıp uzatılmayacağını araştırıyor. Ancak başvuru süresinin uzatılıp uzatılmayacağı hakkında net bir açıklama yapıldı. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapıldığında ziyaretçilerimizi sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA