Gündem

Okulda Skandal Olay ! Öğretmen Öğrencilere Öyle Bir Şey Yaptı Ki Açığa Alındı

Tire Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde skandal bir olay yaşandı. Bir matematik öğretmeni kendi dersinde iki öğrencisi tahta önünde kavga etmeye başladı. Matematik öğretmeni E. S. de öğrenciler kavga ederken masasına oturdu ve kavgayı izledi. 

KAVGAYA TEŞVİK EDECEK SÖZLER

Konu ile ilgili olarak Show Haber’de yer alan görüntülere göre öğretmen E. S. kavgaya teşvik edecek sözler kullandı. Öğretmen E. S. bu anları cep telefonu ile kameraya kaydeden öğrencisini fark etti ve öğrencisine tahta silgisini fırlattı. Tahta silgisinin atılmasından dolayı öğrenci başından yaralandı.

ÖĞRETMEN AÇIĞA ALINDI

Bu görüntülerin ortaya çıkmasının ardından öğretmen E. S. hakkında soruşturma başlatıldı. Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi’nin talimatı kapsamında bu öğretmenin açığa alındığı da ifade edildi. 

4 YILLIK ÖĞRETMENMİŞ

Show Haber tarafından paylaşılan bu görüntülerde öğretmen E. S.’nin öğrencilerinden birisinin diğerini döveceğine ilişkin söylemlerde bulunduğu ayrıca sınıftaki diğer öğrencilerin de kavgayı teşvik edici sözlerine rağmen öğretmenin şiddet ortamına müdahale etmediği görülüyor.

E. S.’nin 4 yıllık öğretmen olduğu ve kadrosunun başka bir okulda olduğu ancak görevlendirme ile bu lisede öğretmenlik yaptığı belirlendi.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. ne yapacaksin öğretmen olana kadar can atar ondan sonra sorumluluk yok al maaşi i̇şte ders anlat i̇şte anlatma soran yok hababam gi̇bi̇ devam et vergi̇ veri̇yoruz ama bu gi̇di̇şla veremez ahale geldi̇k.