Gündem

Olağanüstü CHP Parti Meclisi Toplandı

CHP Parti Meclisi (PM) Mersin Milletvekili Fikri Sağlar’ın tedbirli olarak Yüksek Disiplin Kuruluna (YDK) sevkini görüşmek üzere, olağanüstü toplandı. Konu ile ilgili olarak MYK’da alınan karar doğrultusunda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun çağrısı üzerine PM üyeleri, genel merkezde bir araya geldi.

YDK’YA SEVKİ TALEP EDİLECEK

Parti Meclisi’nde Fikri Sağlar’ın, Tüzüğün 70’inci maddesine istinaden “Tedbirli olarak kesin çıkarma istemiyle YDK’ya sevki” talep edilecek. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay toplantı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay gazetecilere yaptığı açıklamalarda Selin Sayek Böke’nin partideki görevlerinden istifasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

BAŞKA BİR GÜNDEM YOK

Engin Altay’a partide son yaşananların sürpriz olmadığını belirten Altay, başka istifalar bekleyip beklemediği hakkında bir soru soruldu. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay soru üzerine “Siyasette her şey mümkün ama ben beklemiyorum.” yanıtını verdi. Ayrıca Engin Altay açıklamasında PM’nin gündemi belli, başka bir gündemin olmadığını da ifade etti.

Kamupersoneli.net – ANKARA