Gündem

Olay Hemşireden Flaş Açıklamalar! Kendini Böyle Savundu!

İstanbul’ da bir hastanede görevli 22 yaşındaki hemşire, sosyal medya platformu İnstagram üzerinden hasta mahremiyetini ve dokunulnmazlığını hiçe sayarak, hem ahlaksız hem de bir o kadar vicdansız selfiler çekti. Bu selfielerdeki fotoğrafların altına da ” Çok pahalıya aldığım bir tablo”, “Ölüme ramak kala” gibi ifadeler yazarak çok ciddi bir tepkiyi üstüne çekmişti.

Hem hasta mahremiyeti, hem de vicdansızlık boyutlarını zorlayan bu paylaşımlarıyla vatandaşlar tepkilerini dile getirince de; olaylı hemşire bir televizyon programında canlı yayın konuğu olarak alındı. Konuşmalarında ” gençlik hatası olduğunu, erken yaşta ameliyathaneye başladığını, çok pişman olduğunu ifade etti.

” Türk milletinden çok özür diliyorum.”

Yaptığı skandal paylaşımlardan dolayı psikolojik destek ve ilaç tedavisine başladığını belirten hemşire, bu hareketinden dolayı hasta yakınları, Türk milleti ve Sağlık bakanı başta olmak üzere; herkesten özür dilediğini ifade etti. Sosyal medya hesaplarını kapatmak zorunda kaldığını; sosyal medyadan çok ciddi tepkiler, küfürler aldığını aktardı.

Olaylı hemşirenin bunları anlatırken ki rahatlığıysa tepkilerin daha çok büyümesine yol açtı. Bazı vatandaşlar ve meslektaşları da olaya ilişkin tepkilerini göstermeye devam ediyorlar.

Kamupersoneli.net | ANKARA