Gündem

Ömer Çelik: "Türkiye Karşıtı Irkçı Sözler Duyuyoruz"

 AB Bakanı Çelik: “Bugün baktığımızda dünya topyekün bir vizyon krizinden geçiyor, Avrupa’nın artık başarıları geride kaldı. Sürekli olarak Avrupa’nın başarılarından bahsetmek yanlıştır.


AVUSTURYALI SİYASETÇİLERDEN IRKÇI SÖZLER GELİYOR

Bunlar avrupa için bir şey ifade etmiyor. Avrupa siyasetçlerin önemli bir kısmında Avrupanın geleceği konusunda gerekli sözleri söyleme konusunda , vizyon açısından bir sıkıntı var. Hatta daha da geriye gidiyorsun , özellikle avusturyalı siyasetçilerin konuşmalarına bakıyorsun daha kötü. Bu açıklamalar AB değerleri ile kopuş, AB değerleri ile kavga halinde, Türkiye karşıtı, ırkçı, avrupa düşmanı bir takım sözler duyuyoruz. Yani bu şekilde Avrupa bu krizi atlatamaz. 

BİR KAÇ JENERİK VAR EZBERE KONUŞUYORLAR

Türkiye mükellefiyetleri yerine getirsin biz adım atalım sözleri bir kere jenerik, bir kaç tane jenerikle birlikte ezbere konuşuluyor. Nedir o? “Basın Hürriyeti Yok, Hukuk Sorunları var ” vb. sözler, ardından Türkiye bu kriterleri yerine getirmiyor gibi sözler geliyor. Bu tür sözler pek çok siyasetçinin kullandığı sözler.  

TÜRKİYE ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMIŞTIR

Türkiye üzerine düşeni yapmıştır, 3 milyon kişiyi misafir ediyor,  bu konuda kimseden yardım almadı. Aynı zamanda terörle mücadele ediyoruz, DAEŞ ‘le en önemli mücadeleyi Türkiye vermiştir.   İdam Cezası ile ilgili , Türkiye’de vatandaşlarımız bunu dillendirdiler, biz siyasetçiler olarak buna kulak vermek durumundayız. 

sürecek…


KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bu sitede yer alan içeriklerin tüm hakları Kamupersoneli.net’e aittir. İzinsiz ya da kaynak gösterilmeden başka sitelerde yayımlanamaz.