Gündem

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Belli Oldu !

Geçtiğimiz haftalarda Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz istifa etmişti. Bunun üzerine merak konusu olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına gelen isim belli oldu.

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI BELLİ OLDU

Buna göre Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine AK Parti’nin adayı Engin Tekintaş seçildi.

ENGİN TEKİNTAŞ KİMDİR?

Ordu’nun Altınordu İlçesi Akkese Mahallesinde 1960 yılında dünyaya gelen Engin Tekintaş ilkokulu doğduğu Akkese, ortaokulu Teyneli Mahallesinde okudu.

Engin Tekintaş Liseyi Ordu İmam Hatip Lisesinde tamamladı ve üniversite eğitimini 1979-1983 yılları arasında Erzurum Atatürk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesinde okudu.

Engin Tekintaş askerliğini Erzurum’un Oltu İlçesi’nde yedek subay olarak tamamladı ve iş hayatına özel bir sektörde yönetici olarak başla. Tekintaş, 1988 yılında ortakları ile başlayan ticari hayatını 25 yıldır Altınordu’da devam ettiriyor.

Engin Tekintaş 1999’da Fazilet Partisi’nden Ordu Belediye Başkanı Adayı oldu. 2001 yılında Ak Parti Ordu İl Teşkilatı’nın kuruluşunda aktif rol alan Tekintaş, 2003 yılında AK Parti İl Başkanı oldu. 

Engin Tekintaş kimdir30 Mart 2014 Yerel Seçimleri’nde Altınordu Belediye Başkanı olarak seçilmiş ve halen bu görevini sürdürmekteydi.

Kamupersoneli.net olarak Engin Tekintaş’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA