Gündem

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Hakkari’de şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kerim Örtücü’nün Ünye ilçesindeki ailesini ziyaret ederek taziye dileklerini iletti.

Vali Balkanlıoğlu, beraberinde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Garnizon Komutanı Albay Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur ve Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ile Hakkari’nin Çimenli köyü yakınlarında teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Örtücü’nün (24) Taflancık Mahallesi’nde yaşayan ailesini ziyaret etti.

Ziyarette şehidin babası Ahmet ve annesi Maide Örtücü ile bir süre görüşen Balkanlıoğlu, taziyelerini iletti.

Baba Örtücü’ye acılarını paylaştığını söyleyen Balkanlıoğlu, “Devlet olarak yanınızdayız. Şehit babası olmak herkese nasip olmaz. Evladınızla ne kadar gurur duysanız azdır. Milletimizin başı sağ olsun.” diye konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz da “Hakkari’de şehit olan yiğidimizin ailesi artık bizlere emanet. Rabbim mekanını cennet eylesin.” ifadelerini kullandı.

Metanetini koruyan baba Ahmet Örtücü de oğlu ile 3-4 gün önce telefonda görüştüğü dile getirerek, “Bugün şehadet haberini aldık. Vatan sağ olsun. Allah bize dayanma gücü versin. Teröristleri sevindirmemek için dik duracağım.” şeklinde konuştu.

Öte yandan, şehit Örtücü’nün, sosyal medya hesabında paylaştığı Türk bayraklı fotoğrafının altına yazdığı, “Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak, bin defa ölürüm… Adına leke sürdürmem, Gururdur, namustur bayrak ve sancak. Aksa da kanım korkma haini güldürmem.” ifadeleri okuyanları duygulandırdı.

AA

Bir Yorum

  1. Vali İrfan BALKANLIOĞLU 25 ŞEHİT VARKEN AFYONDA KİLİM TANITMIŞTI. TÜRK ORDUSUNUN BAŞKANINA ……DEMİŞTİ. ŞEHİTLERE CESET PARÇALARI DEMİŞTİ. NE OLMUŞ YANİ DEMİŞTİ. şimdi ne diyecek?