Gündem

Pandemi döneminde kuaföre giderken bir kere daha düşünün! 4 gün arayla hayatını kaybetti!

Muharrem Karabulut, rahatsızlanması sonucunda hastaneye gitti. Yapılan test sonucunda koronavirüs salgınına yakalandığı öğrenilen Karabulut’un beraber yaşadığı kuaför Ferhunde Caner’in de koronavirüs olduğu ortaya çıktı.

“BURADAN HEPİMİZ DERS ÇIKARMALIYIZ”

Karaağaç Mahalle Muhtarı Sema Pamukçular, yaptığı açıklamasında Ferhunde Caner’in mahallede sevilen bir esnaf olduğunun altını çizerek, bu durumda herkesin ders çıkarması gerektiğini, “Kötü bir olay yaşadık. 4 gün arayla eşiyle birlikte corona virüsü sebebiyle arkadaşımızı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Hastalığı önce eşi kapmış. Ambulansla hastaneye kaldırmışlar. Kendisi iyi olduğunu söylemiş. Kendini izole etmeye çalışmış. Evde yalnız kaldığı için kalkamamış. Komşuların telefonlarını açmayınca şüphelenmişler. Daha sonra sağlık ekipleri gelip hastaneye kaldırmışlar, fakat maalesef geç olmuş. Tedaviye cevap vermemiş. Buradan hepimiz ders çıkarmalıyız” şeklinde ifade etti.

Pandemi döneminde kuaföre giderken bir kere daha düşünün! 4 gün arayla hayatını kaybetti!

KORONAVİRÜSE YAKALANACAĞINI TAHMİN ETMEDİM

Kuaför Ferhunde Caner’in dükkanı karşısında kuaför dükkanı olan Sinem Bilbey ise, olay karşısında duyduklarına inanamadıklarını ifade ederek, “Kimseye zararı yoktu. İyi birisiydi. En son ay sonunda görmüştüm. Bir müddet sohbet etmiştik. İlk duyduğumda çok üzüldüm. Hiç beklemiyordum. Güçlü bir kadındı. Corona virüsü yakalanacağını tahmin etmedim. Çok şaşırdım. Kardeşim vefat ettiğini söyleyince inanamadım. Tüylerim diken diken oldu. Herkesin başına gelebilir. O yüzden dikkat etmemiz gerekiyor” diyerek, herkesi uyardı.

Pandemi döneminde kuaföre giderken bir kere daha düşünün! 4 gün arayla hayatını kaybetti!

CENAZESİNE DE GİDEMEDİK

Mahalle esnafı Şahin Top ise, eşinin 4 gün önce vefat ettiğini belirterek, cenazeye bile gidemediklerini, “Kendisi karşı komşumuzdu. Eşi de 4 gün önce vefat etti. Her sabah buraya gelirdi. Kendisi bizim için çok farklıydı. Şen şakrak birisiydi. Eşi corona virüsü yakalanınca kendisine de hastalık bulaştı. İkisi de belli aralıklarla vefat etti. Biz duyunca çok kötü olduk. Cenazesine de gidemedik” şeklinde ifade etti.