Gündem

Polis Memuru 58 KG Esrarla Yakalandı

 Polis Memurunun Arabasında 58 kilogram esrar bulundu.


Adana’da Görevli Polis Memurunun Otomobilinde 58 KG Esrar Ele Geçirildi

Adana’da görev yaptığı öğrenilen bir emniyet görevlisinin aracının bagajında 58 kilogram esrar ele geçirildi. Anadolu Haber Ajansının haberine göre Ada’da görevli bir polis memurunun otomobiliyle esrar taşıdığı ihbarı üzerine ekipler zanlıyı takibe aldı.

İhbar Üzerine Meslektaşları Harekete Geçti

Söz konusu şahı polis ekipleri tarafından takip edilirken,  Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu’nun Sarıçam ilçesi yakınlarında oluşturulan güvenlik noktasında araç durduruldu. Meslektaşlarına selam vererek yoluna devam etmek isteyen polis memuru diğer emniyet mensupları tarafından aracından indirildi. Arama yapılan aracın içerisinde 58 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi. Meslektaşları tarafından gözaltına alınarak ifadesi alınan A.S sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kamu haberleri, gündem haberleri, emniyet haberleri ve çok daha fazlası kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza ücretsiz indirerek, EGM gelişmelerinden ve son dakika haberlerinden her yerde haberdar olabilirsiniz.