Gündem

Ramazan Ayında Trende Sevişen Çift İddialarına Yanıt Geldi

 İzban’da Sevişen Çift Olay Oldu İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin şehir içi toplu taşıma aracı olan İZBAN’da iki durak arasında bir çiftin cinsel birlikteliği güvenlik kameralarına yansıdı.  


Trende Sevişen Çift Güvenlik Kameralarına Yansıdı

İzmir’de gün içerisinde binlerce kişi tarafından tercih edilen İzmir Banliyö Sistemi’nin treninde skandal görüntüler ortaya çıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, bir çiftin trenin vagonlarındaki boşluktan istifa ederek cinsel birliktelik yaşadığı görülüyor.

Olay Ramazan Ayında Gerçekleşmedi

İZBAN yetkilileri tarafından konu hakkında geniş çaplı bir inceleme başlattığı ve , kayıtları teknik servise göndererek olayın hangi gün , hangi seferi yapan trende gerçekleştiğini öğrenmeye başladığı bildirildi. Olayın Ramazan ayında gerçekleşmediği bilgisi de verildi. Yetkililer tarafından sosyal medya da ;söz konusu olayın “ramazan ayında gerçekleştiği” yönünde dolaşan haberlerin gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

Kamu haberleri, gündem haberleri, son dakika haberleri, gündemden gelişmeler ve çok daha fazlası kamu haberlerinin merkezi kamupersoneli.net adresinde. son dakika haberlerinden , gündemdeki gelişmelerden ve çok daha fazlasından anında haberdar olabilmek için kamu haberlerinin doğru ve “tarafsız” sesi kamupersoneli.net’in android uygulamasını google play üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz.

Bir Yorum