Gündem

Ramazan Bayramında Kargo Firmaları Açık Olacak Mı?

Yurt içi ve yurt dışında taşıma ve kurye hizmeti veren kargo şirketlerinin Ramazan Bayramı süresi boyunca açık olup olmayacağı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Bu kapsamda kargo firmalarının bayramda açık olup olmayacağını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz…

İşte binlerce kişi tarafından merak edilen ‘Kargolar bayramda çalışıyor mu?’ sorusunun yanıtı…

Kargolar Ramazan Bayramında açık mı sorusunun yanıtını merak eden milyonlarca vatandaş konu hakkında araştırmalarına devam ediyorlar. Bayramın başlamasına saatler kala vatandaşların bu soruların yanıtını araştırmaya başladılar.

ARAS KARGO

Bu bağlamda Aras Kargo 14 Haziran tarihinde yani arefe günü saat 15:00’a kadar çalışacak. Bunun yanı sıra Aras Kargo’dan yapılan açıklamada 15 – 17 Haziran arasında Ramazan Bayramı nedeniyle hizmet verilmeyeceği ifade edildi. 

YURTİÇİ KARGO

Bunun yanı sıra Yurtiçi Kargo tarafından da bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamaya göre Yurtiçi Kargo’nun 14 Haziran tarihinde tüm şubeleri açık olacak. Ayrıca 15 – 16 Haziran 2018 tarihinde tüm şubeler kapalı olacak ve 18 Haziran’dan itibaren normal çalışmalar devam edecek.

Tüm bunların yanı sıra MNG Kargo, Sürat Kargo, UPS Kargo, DHL Kargo, İnter Global Kargo gibi kargo şirketlerinden bir açıklama gelmedi. Bu bağlamda bu kargo şirketlerinin bayramda çalışıp çalışmayacağı hakkında detaylar için kargo şirketlerini arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA