Gündem

Recep Tayyip Erdoğan Kalp Krizİ Geçirdi Mi?

Sıcak temaslarda bulunmak için Amerika’ya giden Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan Kalp Krizi Geçirdi yalanları sosyal medya ve bazı haber sitelerinde bir kaç saat içerisinde inanılmaz bir şekilde paylaşılmaya başladı.

Recep Tayyip Erdoğan’ın Amerika Birleşik Devletleri ziyareti sırasında kalp krizi geçirdiği yönündeki dedikoduların FETÖ şebekesi üyeleri tarafından ortaya atıldığı iddia ediliyor.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çeşitli görüşmeler için gittiği Amerika Birleşik Devletlerinde kalp krizi geçirdi şeklinde sosyal medyada yayılan yalan haberlerin foyası kısa zaman içerisinde ortaya çıktı. Söz konusu “kalp krizi” haberlerinin yalan olduğunun anlaşılması çok uzun sürmedi.

Cumhurbaşkanı Kalp Krizi Mi Geçirdi?

Recep Tayyip Erdoğan Kalp krizi geçirdi” yalan haberlerinden kısa bir süre sonra Cumhurbaşkanı 1 saat içerisinde iki ayrı resmi toplantıya katıldı ve 4.5G ile ilk görüşmeyi yapan Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’nın sağlık durumu konusunda herhangi bir problem görülmediği gözlemlendi. Bu tür haberler ve iddialar twitter, instagram, facebook gibi sosyal medya unsurlarında sık sık ortaya atılıyor. Zaman zaman ünlü sanatçıların öldüğü yönündeki haberleri yapan internet aleminde “troll” olarak tanımlanan kişiler hakkında herhangi bir cezai işlem yapılıp yapılmayacağı merak konusu.

Kamupersoneli.net kamu haberlerini, gündem haberlerini, sınavların öncesini ve sonrasını siz değerli ziyaretçileri için takip eden bir kamu haber sitesidir. Kamupersoneli.net’in cep telefonu uygulamasını kullanarak gelişmelerden her an her yerde haberdar olabilirsiniz.

 Kamupersoneli.net

Bir Yorum

  1. Çok Sayın Cumhurbaşkanım her lider ve her insan sizin gibi muazzam şeyleri başardığı için başardığı için doğal olarak kıskanılırlar siz benim gözümde atamız gibi hayali bazı insanlar kadar olacak bazı kişiler için ise hayal bile edilmiyecek konuları başardınız ve eminimki inşAllah başaracaksınız lüttfen Sayın Cumhurbaşkanım siz sadece projelerinizin kısa sürede faliyete geçmesini dikkate alın haberleri hoş olmayan cümleleri dikkate kesinlikle almayın sizin arkanızda bu şekilde düşünen insan kitlesinin daha fazla olduğunu her ikimizde çok iyi biliyoruz sizin dikkat edeceğiniz sadece 3 şey var 1:sağlıklı olmanız 2:projeleriniz 3 :benim bilmediğim sadece sizin bildiğiniz muazzam hayalleriniz umarım benim bu notumu azda olsa dikkate alarak kısa vadeli ve sağlam projeleri imzalarsınız sevgili Sayın Cumhurbaşkanım ellerinizden öpüyorum ve kalpten sevgilerimle.

  2. " 4.5G ile ilk görüşmeyi yapan Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'nın " bu nasıl bir övünçtür maşAllah