Gündem

Resmen ilan edildi! Resmi siteye İBB Başkanı Olarak Eklendi…

Yüksel Seçim Kurulu’nun (YSK) İstanbul Büyükçekmece’de seçimin iptali yönündeki itiraz üzerine vereceği kritik kararın ertelenmesi üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul’a giderek; Meclis grubu ve Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantılarını gerçekleştirdi.

Cumhuriyet’ten Mahmut Lıcalı’nın haberine göre, CHP lideri Kılıçdaroğlu başkanlığında yapılan toplantılarda milletvekilleri ve parti yöneticileri Ekrem İmamoğlu’nun kazanması dışında başka bir durumun asla kabul edilmeyeceği konusunda görüş birliğine vardı.

CHP içinde İstanbul seçimlerinin iptal edilmesinin hukuken mümkün olmadığı, hukuk dışı yöntemlerin gündeme gelmesinin de sonucu değiştirmeyeceği belirtildi. Kılıçdaroğlu kurmaylarına “İstanbul’da sandıktan İmamoğlu çıktı. Başka bir durumu asla kabul etmiyoruz. Başka bir ihtimali de konuşmuyoruz” yönünde talimat verdi.

CHP içinde bu konuda alınan kararın ardından bu yönde bir adım da geldi. CHP’nin resmi internet sitesinde “Yerel Yönetimler” başlığı altında belediye başkanlarının isimlerinin sıralandığı alan 31 Mart’tan sonra geçen hafta sonuna kadar boş bırakılmıştı.

Parti içinde İmamoğlu’nun kazanmasının dışında başka bir seçeneğin kabul edilmeyeceği yönünde karar alınmasının ardından söz konusu bölüme İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak eklendi.

İmamoğlu’nun CHP’nin kazandığı diğer 10 büyükşehir belediyesinin en başına eklenmesi dikkat çekti.

Resmen ilan edildi! Resmi siteye İBB Başkanı Olarak Eklendi...

Bir Yorum

  1. size bir bilgi sızdırayım bence hemen yayınlayın..
    1: okcular vakfının muhasebecısı sahte evrakalarla vakfı 55 bın tl dolandırdı..bu yenı bır durum.daha 20 gun oldu..yenı aldıkları yaklasık 6 aydır calısan bir personel..vakıfatkı paranın ıncelenmemesı ne ılgınc bır durum..suankı muhasebecıde bılıyor olayı..
    2: okcular vakfı personellerı ıbb den ıstıfa ettırılıp tekrar kendı bunyelerıne alındılar..
    3: istifa ettırılen personeller kaynak bulunamadıgından beyoglu beledıyesı şuan ımkanı yok bunyemıze taseron olarak alamayız demesı uzerıne..tum personelı ptt bunyesıne almaya karar verdıler..
    bu bılgıler sahte veya duzmece degıldır..arastırın goreceksınız..
    okcular vakfını soyan muhasebecı hakkında suc duyurusunda