Gündem

Resmi Gazete’de yeni iş ilanları yayınlandı! KPSS’li ve KPSS şartsız memur alımı yapılacak!

20-24 Temmuz 2020 tarihli yayınlanan Resmi Gazetelerde 100’den fazla kamu kurumu yeni iş ilanları yayınladı. Halen güncel olup, başvurusu devam eden iş ilanlarına göre, devlet kadrosuna memur-işçi statülerinden personel alımı yapılacak.

EN FAZLA PERSONEL ALAN KURUMLAR

Kamu kurumlarına bu hafta toplamda 3000 bin civarında memur alımı yapılacak olup, her bir ilanda şartlar değişmekle birlikte en az ilköğretim, lise (ortaöğretim), önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden memur alımı yapılacaktır. Memur alan kurumlar arasında, aşağıda verilen listede de görüldüğü üzere; başta üniversiteler olmak üzere bazı bakanlıklar, il-ilçe belediyeleri yer almaktadır. Bizlerde bu kurumların Resmi Gazete’de yayınlanan ilanlarını siz okuyucularımız için derledik.

Aşağıda, Resmi Gazete’de yayınlanmış ve halen iş başvuru süresi devam eden kamu kurumlarının güncel iş ilanları ve bu ilanlara ait özet anlatımları yer almaktadır. Ayrıca, bu kamu iş ilanlarının, başvuru şartlarına, başvuru tarihlerine, istenilen öğrenim ve KPSS şartı gibi detaylara ulaşmanız için link verilmiştir. Aşağıda belirtilen KURUM İSİMLERİNİNİN ÜZERİNİ TIKLAYARAK, listede bulunun tüm ilanların detaylarına ulaşabilirsiniz. Peki, hangi kamu kurumları işçi alımı, ya da memur kadrosuna personel alımı yapıyor? İşte detaylar…

MEMUR ALIMI YAPAN KAMU KURUMLARI

Aşağıda, özet anlatımları ile birlikte memur alımı yapan kamu kurumlarının listesi verilmiştir. Her bir ilanın başvuru detaylarına ulaşabilmeniz için ilan başlıklarının ÜZERİNİ TIKLAMANIZ yeterlidir.

1 – KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI

Kültür ve Turizm Bakanlığı sözlü sınav ile personel alımı yapacak. Personel alımı başvuruları 30 Temmuz’da başlayacak ve 17 Ağustos 2020’de sona erecek. Peki, Kültür Bakanlığı hangi mesleklerden ve öğrenim şartlarından personel alıyor? Başvuru şartları nelerdir ve nereye başvuru yapılacak? Tüm detaylar bu haberde…

2 – İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan İzelman A.Ş, farklı mesleklerden personel alımı yapacak. İzelman personel alımı başvuruları 27-29 Temmuz tarih aralığında yapılacak olup, hangi mesleklerden personel alınacağı ve başvuru şartları bu haber içeriğinde belirtilmiştir.

3 – ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ

2018 KPSS puan sıralamasına göre Ondokuz Mayıs Üniversitesine 95 adet personel alımı yapılacak! Ondokuz Mayıs Üniversitesi personel alımı başvuruları 6 Temmuz’da başlamış olup, başvurular 31 Temmuz 2020’de sona erecektir.

4 – TÜRK PATENT VE MARKA KURUMU

Türk Patent ve Marka Kurumu sınavla KPSS ve YDS puan şartı ile farklı branşlardan toplam 120 personel alımı yapacağını duyurdu. Personel alımı başvuruları başlamış olup, 10 Ağustos 2020 tarihine kadar devam edecektir. Peki, Türk Patent personel alımı başvuruları nasıl yapılacak? Hangi branşlardan personel alınacak? Başvuru şartları ve diğer detaylar bu haberde verilmiştir.

5 – HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI

Hazine ve Maliye Bakanlığı’na sözleşmeli personel alımı yapılacak. Yayımlanan ilanda başvurular 17 Ağustos tarihinde sona erecek. Hazine ve Maliye Bakanlığı’na yapılacak olan sözleşmeli personel alımına ilişkin genel ve özel şartlar ayrıntılı olarak haberimizde mevcut.

6 – FATİH BELEDİYESİ

Fatih Belediyesi kadrosuna KPSS 75 taban puan şartı ile 50 memur alımı yapılacak! Alınacak memurların 30’u zabıta memuru kadrosuna, 20’si ise belediyenin idari kadrosuna alınacaktır. Fatih Belediyesi memur alımı başvuruları başlamış olup, ilan detayları ayrıntıları ile birlikte verilmiştir.

7 – BEKİLLİ BELEDİYESİ

Bekilli Belediye Başkanlığı ilk defa atanmak üzere memur alım ilanı yayınladı. İlana göre belediye kadrosuna önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden 8 memur alımı yapılacak.

8 – TOGG YERLİ ARABA FABRİKASI

TOGG yerli araba fabrikası için genel iş başvuruları başladı. TOGG araba fabrikasının inşası için ilk etapta 2000 işçi alımı yapılacak ve daha sonra ki süreçlerde, 4 bin civarında daha personel alımı yapılacak. Peki, TOGG yerli araba fabrikasına işçi alımı için başvurular nasıl yapılacak?

9 – İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kariyer sayfasında yeni iş ilanları yayınladı. İlana göre İBB, İstanbul Şehir Hatları A.Ş bünyesinde daimi olarak istihdam edilmek üzere en az lise mezunu öğrenim düzeyinden gemici alacak. Alınacak işçiler, İBB’ye ait gemilerde bir takım bakım işlerinde ve temizlik işlerinden sorumlu olacaklardır. İBB işçi alımı başvuruları başlamış olup, 27 Temmuz’da sona erecektir.

Diğer tüm memur alımı yapan kamu kurumlarının güncel iş ilanlarını görüntülemek için BURAYA TIKLAYINIZ