Gündem

Reuters : "AK Parti Genel Başkanı ve Yeni Başbakan Bekir Bozdağ …"

Reuters : ” Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Bekir Bozdağ Olabilir”


Londra Merkezli Uluslararası Reuters Haber ajansına göre Yeni Başbakan Bekir Bozdağ olacak.  Reuters haber ajansında , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, MHP ve HDP’nin baraj altında kalacağı beklentisi altında başkanlık sistemini sağlama amacıyla erken seçime gidebileceği iddiaları yer aldı. Reuters’a göre; AK Parti içerisinde Başbakanlık koltuğuna en yakın aday Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, MHP içerisindeki karışıklık ve son terör olaylarından sonra HDP’nin oy kaybettiği düşüncesiyle AK partinin başkanlığı getirecek çoğunluğu sağlama amacıyla erken seçime gitme olasılığı da bulunuyor.

MHP Genel Başkanı Kilit Rolde

Söz konusu haberde Milliyetçi Hareket Partisi’nin genel başkanının kilit rol oynayacağı, parti liderinin değişmemesi durumunda erken seçimle partinin baraj altında kalabileceği iddiaları yer alıyor.  Bir sonraki Genel seçimler Kasım 2019’da yapılacak.

5 İsim Öne Çıkıyor

AK Parti Genel Başkanlığı için kulislerde 5 isim çok fazla dillendiriliyor, Bunların başında Numan Kurtulmuş yer alırken, Binali Yıldırım, Bekir Bozdağ, Berat Albayrak , Mehmet Müezzinoğlu isimleri de genel başkanlık ve başbakanlık için iddialı isimler.


Kamu haberleri, gündem haberleri, son dakika haberleri ve daha fazlası kamudan haberlerin ve memur haberlerinin merkezi kamupersoneli.net adresinde. Gelişmelerden ve çok daha fazlasından her yerde haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. 

Kamupersoneli.net | Ankara