Gündem

Reza Zarrab Davası Hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Değerlendirme

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin milletvekilleriyle parti genel merkezinde bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada bir konuşma yaptı ve ABD’de görülen Reza Zarrab davası hakkında değerlendirmelerde bulundu.

TOPLANTIYA KATILAN MİLLETVEKİLLERİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Adıyaman, Ağrı, Amasya, Antalya, Artvin, Bartın, Bingöl, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Düzce, Giresun, Iğdır, Kırıkkale, Konya, Trabzon, Mersin, Zonguldak milletvekilleri katıldı.

MİLLETVEKİLLERİ DE SÖZ ALDI

Ayrıca söz konusu toplantıya Başbakan Binali Yıldırım ve AK Parti Grup Başkanvekilleri de katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda 21 vekil söz aldı ve konuşma yaptı. Söz alan milletvekilleri Reza Zarrab ve CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iddiaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

“BEDELİNİ ÖDEYECEK”

Milletvekillerinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da Reza Zarrab hakkında değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Reza Zarrab hakkında Davadan ne çıkarsa çıksın biz doğru olanı yaptık. Ambargoyu ihlal etmedik. Biz ABD’ye bu yönde taahhütte bulunmadık. Dünya ABD’den ibaret değil. Bizim İran ile ticari ve enerji konularına ilişkimiz var” dedi. Ayrıca Erdoğan iddialar hakkında da “Bu hamlesinin bedelini ödeyecek” ifadelerini kullandı.

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA