Gündem

Sağlık Bakanı Akdağ: Kılıçdaroğlu'nun FETÖ Meselesinde Yumuşak Karnı Var

Sağlık Bakanı Recep Akdağ katıldığı bir programda referandum gündemine ait önemli değerlendirmelerde bulunurken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında da açıklamalarda bulundu.

” BU KADAR KANLISINA HİÇ ŞAHİT OLMAMIŞTIK”

CHP Kemal Kılıçdaroğlu’nun yapmış olduğu kontrollü darbe iddiaları üzerine konuşan Sağlık Bakanı Recep Akdağ şu ifadelerde bulundu. “Türkiye’nin bugüne kadar geçirdiği en kanlı darbe teşebbüslerinden birisi bu. Bu kadar kanlısına hiç şahit olmamıştık. Buna nasıl ‘kontrollü darbe’ der bir insan. Dikkat ederseniz, arkasından ‘Şu şu ve bir de şu sebeple kontrollü darbe’ falan demiyor. ‘Bende bilgiler var, sonra onları açıklarım’ diyor. Bu, insana, insanımıza, demokrasimize, milletimize saygısızlık, gerçekten şehitlerimize saygısızlık, gazilerimize saygısızlık.”

” KILIÇDAROĞLU’NUN FETÖ MESELESİNDE YUMUŞAK KARNI VAR”

Konuşmasına şu şekilde devam eden Bakan Akdağ, Kılıçaroğlu  Atatürk Havalimanı’ndan ayrılırken temas kurduğu iddiasına, ‘ispat ederlerse istifa ederim’ diyor ya, kendisi telefon açmamış olabilir. 10 dakikadan daha kısa bir süre içerisinde orada darbeciler tanklarıyla dururken nasıl çıkmış, onu bir anlatsın. Nasıl o kadar kolaylıkla oradan bırakıvermişler Kılıçdaroğlu’nu? dedi. Ayrıca konuya ilişkin “Çok açık ifade edeyim, Kılıçdaroğlu’nun FETÖ meselesinde bir yumuşak karnı var. Genel başkanlığa geliş şekline bakalım, Sayın Baykal’la ilgili kasetler, bu kasetleri sonradan FETÖ’nün yaptığı ortaya çıktı, onun hemen peşinden Kılıçdaroğlu geldi. Mantıken elbette işkillendiriyor. Sayın Kılıçdaroğlu’nun muhtemelen bir diyet borcu var ve o diyet borcunu ödüyor ama yanlış yapıyor. FETÖ konusunda millet çoktan fikrini verdi.” ifadelerinde bulundu.

Kamupersoneli.net – ANKARA