Gündem

Sağlık Bakanı Demircan'dan İstifa Açıklaması

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan hakkında dün bazı haberler çıkmış ve bu haberlerde Bakan Demircan’ın istifa ettiği belirtilmişti. Konu ile ilgili olarak Sağlık Bakanı Ahmet Demircan bir açıklama yaptı.

Bilindiği gibi dün Sağlık Bakanı Ahmet Demircan hakkında bazı haberler çıkmış ve Demircan’ın istifasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunduğu ifade edildi. Ancak bugün ise Sağlık Bakanı Ahmet Demircan istifa haberleri hakkında bir açıklama yaptı ve görevinin başında olduğunu ifade etti. 

“MAKAMLARLA İMTİHAN OLUYORUZ”

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan açıklamalarında görevinin başında olduğunu ve istifanın olmadığını, hiçbir zaman olmayacağını belirtti. Ayrıca Bakan Demircan makamların milletin emaneti olduğunu ve bu makamlarla imtihan olduklarını ifade ederek bir kısım medyanın algı operasyonu olduğunu belirtti.

BAKAN DEMİRCAN’IN AÇIKLAMASI

Konu ile ilgili olarak Sağlık Bakanı Ahmet Demircan açıklamalarında “Şu anda görevimizin başındayız. Öyle bir şey yok, hiçbir zaman da olmadı. Bu makamlar milletin emanetidir. Biz bu makamlarda milletimize hizmetle imtihan oluruz. Böyle bir şey yok. Bir kısım medyanın algı operasyonu” ifadelerine yer verdi. 

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA