Gündem

Sağlık Bakanı Demircan Sağlık Personeli Alımları İçin Tarih Verdi

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan Sağlık Bakanlığı personel alımları için tarih verdi. 

Sağlık Bakanı Demircan tarafından yapılan açıklamada alım yapılacak kadrolar ve ilanların yayımlanma sürelerine ilişkin bilgiler verildi.

SAĞLIK BAKANI AHMET DEMİRCAN PERSONEL ALIMLARI İÇİN TARİH VERDİ

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Sağlık Bakanlığı’na personel alımlarına yönelik yapmış olduğu değerlendirmelerinde bakanlık bünyesine bu yıl içerisinde hemşire, ebe, tekniker, uzman, teknisyen, laborant gibi kadrolar için 27 bin sağlık personeli alınacağını belirtti. 

Bu kadroların yanı sıra ayrıca 19 bin kamu işçisi alımı yapılacağını duyuran Bakan Demircan 2018 yılı içerisinde de Sağlık Bakanlığı’nda 11 bin civarında doktorun göreve başlayacağını açıkladı. 

Personel Alım İlanı Haftaya Yayımlanacak

Açıklanan kadrolarda yapılacak alımlar için ilanların ne zaman yayımlanacağına ilişkin de bilgiler veren Sağlık Bakanı Ahmet Demircan sağlık personeli alımlarının 3 aşamada yapılacağını söyledi. 

Üç aşamada yapılması planlanan alım için ise ilk ilanın gelecek hafta içerisinde adaylara duyurulacağını ifade eden Bakan Demircan alımların ise Nisan ayında yapılacağını vurguladı. 

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan bundan sonra yapılacak alımların ise Haziran ayında yapılacağını vurgularken son alımların ise Eylül ya da Ekim ayında gerçekleştirileceğini duyurdu. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. İlana mart ayında çıkılacak dedi martın son haftasına bıraktı. Alımda nisanda olacak diyo nisanın sonunda olursa şaşırmam. Sayın demircan radyoloji teknikerleri mağdur . InsAllah adaletli bir dağılım yaptıniz. InsAllah bizleri hayal kırıklığina uğratmazsınız. Radyoloji teknikerleri olarak nisanda en 400 500 atama bekliyoruz. Sesimizi duyun artıkkkkk…

  2. Anestezi lise düzeyinden en az 50 100 kisi alim bekliyoruz lütfen sesimizi duyun

  3. 19 bin işci alımı hakkında daha detay bir bilgi verecek kimse yokmu

  4. Hasta bakimi ve rehabilitasyon 2 yillik mezunlar hala tek alim yapilmadi. Nicin actiniz bu bölumude gelecegimizi kararttiniz?

  5. İyi de bu ilanlar hangi alanda yapılıyor? Mart'ın ilk haftasında destek personel alımları ile ilgili ilanlar oldu… Bu neyin ilanı halen, biz alim beklerken…

  6. sağlık kurumları işletmeciliği önlisans mezunlarının da en azından kamu işçisi olarak atanması yolunun açılmasını istiyoruz.

  7. Yaşlı bakımı nerede bilginiz var mı neden açtınız bu bölümü ….

  8. Diş protez teknoloji mezunları atama bekliyor lütfen sesimizi duyun artık en az 200 kadro istiyoruz nerde bu diş protez mezunları…?

  9. Diş protez teknoloji mezunları atama bekliyor lütfen sesimizi duyun artık en az 200 kadro istiyoruz

  10. anlamıyorum evde hasta bakım ile yaşlı bakım arasında ne fark var?

  11. Sağlık MYO veya fakültesi mezunu diğer arkadaşlar gibi bizler de atama bekliyoruz. Herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Atamada diğer arkadaşlar gibi biz de hevesleniyoruz, umutlaniyoruz ve bekliyoruz.. Umarım beklenen oranda atama gerçekleşir….

  12. 2016 kpss puanimiz ekimin sonuna kadar gecerli.son alim ekim ayinda olsun ki onada tercih verebilelim.sesimizi duyurunutfen size inaniyoruz