Gündem

Sağlık Bakanı Demircan: Sağlık Turizminde Türkiye Hak Ettiği Yere Gelecek

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, AK Parti Kavak İlçe Başkanlığı’na bir ziyarette bulundu. Ziyaret kapsamında bir konuşma yapan Bakan Demircan sağlık hizmetlerinin geleceği konusunda açıklamalarda bulundu.

” SAĞLIK HİZMETLERİNİ EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARACAĞIZ”

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, yapmış olduğu konuşmasında sağlık hizmetlerini en üst seviyeye çıkarmak istediklerini belirterek, Türkiye’nin bu konuda atmış olduğu adımlara değindi. Bakan Demircan, Sağlık Turizminde Türkiye’nin istediği yere geleceğini vurgulayarak, şu açıklamalarda bulundu. “Sağlık hizmetlerimizi daha üst seviyelere taşıyacağız. Bütün gayretimiz bu istikamette. Sadece Türkiye’de yaşayan insanlara değil, Türkiye dışında da sağlık hizmeti almak isteyen insanlara sağlık hizmeti verecek seviyedeyiz. Onu da geliştireceğiz. Burada şunu kastediyorum; sağlık turizminde Türkiye hak ettiği yere gelecek. Dün 190 milyon nüfusa sahip kardeş Pakistan ile yaptığımız mutabakat neticesinde karaciğer nakline ihtiyaç duyan hastalar, karaciğer dokusunu verecek yakınlarıyla ülkemize geliyor. Türkiye’de hastanelerimizde ameliyat olup gidiyorlar. Bu önemli bir aşama. Avrupa’dan da gelenler var. Afrika’dan, Ortadoğu’dan gelecek olanlar var. Bu bizim için onur verici bir şey. Türkiye’nin iç hizmetleri, sağlık hizmetleri şehir hastaneleriyle birlikte bugün bulunduğu yerin daha üstüne taşınacak.”

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Hep aynı tantana. Gelisiyoruz büyüyoruz deniliyor ama gıdım gıdım alım yapiliyor. Bir bölümden 10 kişi 20 kişi atamakla olmuyor. Bimere cimere yaza yaza usandim artık.