Gündem

Sağlık Bakanı'ndan Son Dakika Açıklaması : "Milletimizin Başı Sağolsun"

Sağlık Bakanı : 70’in üzerinde yaralı var , 4 yaralının durumu ağır, şehitlerimiz var söylediğimiz gibi. Bunlarla ilgili açıklamayı valiliğimiz yapacak. Farkındasınız değerli basın mensupları son ay içerisinde çok yoğun bir terörist saldırı grubuyla karşı karşıyayız. Bir taraftan 15 Temmuz’da bu hain FETÖ çetesinin çok ağır saldırısıyla 240 şehidimiz oldu.

HEPSİ ALÇAKÇA HEPSİ HUZURUMUZA YÖNELİK

Daha sonra bir yandan DAEŞ’in , öte taraftan PKK’nın hain saldırıları var. Bu saldırıların hepsi alçakça , hepsi huzurumuza yönelik. Bu ülkenin kalkınmasını, ülkenin ileriye gitmesini istemeyenler bu saldırıları yapıyor. Ben ALLAH(C.C) ‘dan rahmet diliyorum bu saldırıda şehit olan kardeşlerimize. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin ailelerine sabrı cemil diliyorum.

BÜTÜN MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Bütün milletimizin başı sağolsun. Bu saldırılar bize boyun eğdiremeyecektir. Biz bugün çok önemli bir tesisin açılışını yapacağız. Çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Üzüntümüz var , ama bu bizim yürüyüşümüzü durduramayacak. Bu hain , alçak terör saldırıları ile mücadeleye devam edeceğiz. Şehit sayımızla ilgili size kesin bir rakam veremem. Zaten Şırnak Valiliği’miz bu hususta açıklama yapacak. Tabi biz böyle zamanlarda Sağlık Bakanlığı olarak yaralılara odaklanıyoruz. Anında çok sayıda ambulans, UMKE ekipleri ve helikopter ambulanslar olay yerine gittiler. Umut ediyorum ki şehit sayımız artmaz.Ama söylediğim gibi tüm bu saldırılar, Türkiye’nin kalkınma hamlesini, Türkiye’nin huzura koşmasını engelleyemeyecektir. “

Kamupersoneli.net – Ankara