Gündem

Sağlık Bakanlığından 14. Performans Kongre Özel Sayısı Duyurusu Yayımlandı

Sağlık Bakanlığının resmi internet sitesinde bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuru ” 14. Performans-Kalite ve Hasta Güvenliği Ajansı “Kongre Özel Sayısı” Yayınlandı ” başlığı ile paylaşıldı.

Duyuruda belirtilen kongre özel sayısı ayrıca olarak belirtilmiş ve pdf dosyası olarak paylaşılmıştır. Sağlık Bakanlığı tarafından paylaşılan duyurunun detayları ise şöyle;

Kongre özel sayısı olarak yayınladığımız ajansımızın bu sayısında, bir yandan kongrede gerçekleştirilen etkinlikler hakkında bilgi verirken, öte yandan da zihnimizde kalan değerli anıları kayıt altına almak istedik.
 

2300 kişinin katılım sağladığı kongre; davetli konuşmalar, bildiriler, canlı uydu yayınları, Sağlıkta Kalite Değerlendirmeleri Zirvesi, SKS Bilgi Yarışması, Kurslar, V. Sağlıkta Kalite ve Güvenlik Ödülleri, Kongre Yayınları gibi pek çok renkli etkinliğe sahne oldu.
 

Kongre ile ilgili bilgilerin yanında, Bakanlığımız tarafından 2015-2016 yılında gerçekleştirilen kalite ve akreditasyon çalışmalarının da özetlendiği 14. “Performans-Kalite ve Hasta Güvenliği Ajansı”nın Kongre özel sayısını tüm kalite gönüllüleri ile paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.