Gündem

Sağlık Çalışanlarına Müjde! 4 bin 900 TL banka maaş promosyonu! Peki hesaplara ne zaman yatırılacak?

Sağlık çalışanlarında banka maaş promosyonu müjdesi. Mersin ilinde bulunan 12 bin 800 sağlık çalışanına banka tarafından tek sefere 4 bin 900 TL nakit promosyon para verilecek.

Kamu bankası olan Ziraat Bankası ile anlaşmaya varan Mersin Sağlık-Sen, banka maaş promosyonu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu.

BANKA MAAŞ PROMOSYON TUTARI NE KADAR?

Mersin İl Sağlık Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen yetkili sendika olarak sağlık çalışanlarımızın temsilen Mersin Sağlık-Sen Şube Başkanlığımızın da masada olduğu banka maaş promosyon ihalesinde sağlık çalışanlarımızı memnun eden rekor bir fiyat elde edildi. İhale sonunda il genelinde tüm çalışanlarımızın dahil olduğu 12.800 çalışana tek seferde peşin olarak 4 BİN 900 lira promosyon ödemesine hak kazanıldı.

HANGİ BANKA PROMOSYON ÖDEMESİ YAPACAK?

Mersin İl Sağlık Müdürlüğü çalışanlarını kapsayan promosyon ihalesinde Ziraat Bankası ile anlaşmaya varıldı. Mersin İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı sağlık tesislerinde çalışanları kapsayan banka promosyon ihalesi 8 bankanın katılımı ile gerçekleştirildi. Mersin İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda başlayan açık artırma usulü yoğun bir teklif pazarlığının ardından 4900 lira üzerinden tek seferde ödenmesi şartıyla Ziraat. Bankası ile anlaşmaya varıldı.

HESAPLARA NE ZAMAN YATIRILACAK?

Sözleşme önümüzdeki günlerde atılacak resmi imzalarla birlikte, İl Sağlık Müdürlüğü personelleri, Kamu Hastaneler Kurumu Personelleri şubat ayı itibariyle personellerin maaş hesaplarına yatırılmaya başlanacak ve ihale 5 yıl süreyle devam edecek. Mersin Sağlık-Sen Şube Başkanı Hasan Özer yaptığı açıklamada “Mersin Sağlık çalışanları tek seferde 4900 lira gibi bir promosyon ödemesini kazanmalarından dolayı, Sağlık-Sen Mersin şubesi olarak büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Sağlık çalışanlarımız güzelin en güzeline layıktır. Yetkili Sendika olduğumuz ilk günden itibaren tüm sağlık teşkilatının temsilcisiyiz herkese eşitiz dedik bugün herkese eşit ve memnun edici bir rakam ile promosyon ihalesi gerçekleşti” dedi.

Bir Yorum

  1. Antalya büyük şehir belediyesi de 6000 insan kaynakları aş.de personel var promosyon olarak 800 TL verdiler…paramizin kalanını yiyenler kanser olsun inşAllah