Gündem

Sahte içkide kötü haberler peş peşe geliyor! Ölü sayısı 47'ye yükseldi!

9 Ekim tarihinde Kırıkkale’de başlayan ve peşine 8 ile birden yayılan sahte içki ölümleri artmaya devam ediyor. Ölümün en çok yaşandığı illerden biri olan İzmir’de bu sabah bir ölüm haberi geldi. Öğle saatlerine doğru da İstanbul’dan 2 kötü haber geldi.

50 KİŞİ GÖZLATINA ALINDI

Ölüm sayılarının 9 Ekim tarihinden itibaren her geçen gün artması, polisi alarma geçirdi. Polis, adım adım iz sürerek, il genelinde 40 alkol zehirlenmesinin yaşandığını tespit etti. 9 kişi dışında 9 kişinin hastanede halen tedavi gördüğü belirtildi.

6 TUTUKLAMA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün olayla ilgili yapmış olduğu çalışma sonucunda 52 kişinin tespit altında olduğu ve 50 şüphelinin yakalandığı açıklandı. 33 kişi ifadeleri sonrasında serbest kalırken, 10 kişi adliyeye götürüldü. Adliyeye götürülen 10 kişiden 4’ünün adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 6 kişinin tutuklandığı belirtildi.

ÖLÜMLER ARTIYOR

9 Ekim tarihinde başlayan sahte içki ölümleri il il yayılmaya başladı. Gelen son bilgiye göre ölümler Trabzon, Kırıkkale, Muğla, Aydın, Zonguldak, İzmir, Mersin ve Kırıkkale’de meydana geldi.