Gündem

Sahte Mehdi İstedi, Kadınlar Şelalede Islanmak İçin Sıraya Girdi

Türkiye birbiri ardına yaşanan sahte hoca olayları ile çalkalanmaya devam ediyor. Bunlardan biride sahte mehdi Tuncay Çiftçi olayı oldu. Sosyal medyada kısa sürede yayılan videoya çok sayıda yorum yaptı. 

Yaşları farklı onlarca kadının sahte mehdinin tek bir sözü ile akan şelalenin altına girdiği video büyük tartışma yarattı. Görüntülerde Tuncay Çiftçi’nin “Beni en çok sevenler şelalenin altına girecek ve çıkacak” sözü ile kadınların adeta birbirlerini ezerek şelayeye girmek için verdikleri mücadele görülüyor. 

Sudan çıkan kadınlardan birine Çiftçi’nin “beni çok seviyorsan bir de suya balıklama gir” sözü ile şelalenin altından çıkan kadının hiç sorgulamadan suya balıklama daldığı görülüyor. Akıl tutulması yaşatan görüntüler kısa sürede en çok izlenenler arasında yerini aldı. 

Tuncay Çiftçi Kimdir?

Kendsini şifa dağıtan “yeni mehdi” olarak tanıtan Tuncay Çiftçi ilk olarak kendisini televizyonda yapmış olduğu programlar ile gösterdi. İzmit’de yaşayan sahte mehdi burada bulunan çok sayıda yerel televizyon ve radyoda programlar yaptı. 

İlk olarak programlarında “radyonun elektriğini ödeyemedik, radyonun suyunu ödeyemedik” gibi bahaneler ile par toplamaya başlayan Çiftçi kısa sürede etrafından yüzlerce kişi toplayarak ününe ün kattı. Ardından yaptığı dualar ve şifacı olduğunu iddia etmesi ile beraber bu kitleyi arttırmayı başardı. Son olarak katıldığı televizyon programında kendisinin mehdi olduğunu açıklayarak kamuoyu gündemine oturdu. 

Kamupersoneli.net