Gündem

Sakarya'dan kahreden haberler peş peşe geldi! Yaralı sayısı arttı!

Sakarya’nın Hendek ilçesinde bulunan havai fişek patlamasında patlamayan havai fişeklerin imha edilmesi için kamyona yüklenerek, Adapazarı Taşkısığı mevkiine getirildi. Patlayıcılar kamyondan indirildiği sırada patlama meydana geldi. Meydana gelen paylama sonrasında olay yerine çok sayıda ekip gönderildi.

BAKAN SOYLU AÇIKLAMA YAPTI

Meydana gelen patlama sonrasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan açıklama geldi. Soylu, yapmış olduğu açıklamasında 3 şehidimizin olduğunu belirterek, şoför dâhil, 12 kişinin de hastanede tedavi altına alındığını ifade etti.

Sakarya'dan kahreden haberler peş peşe geldi! Yaralı sayısı arttı!

1 – 1,5 TONLUK PATLAMA

Bakan Soylu, açıklamasında şu ifadeyi kaydetti:

“Patlatmanın başında bizim Ankara’dan gönderdiğimiz bir tim var. Onların kontrolünde bir patlatma işlemi gerçekleşti. 15 tonluk bir patlama bugüne kadar gerçekleşti. Son 1-1,5 tonluk bir patlatma gerçekleştirilirken bu üzücü olay yaşandı. Tam boşaltma esnasında oluyor. Nedeni daha sonra inceleme neticesinde açığa çıkacak. 3 şehidimiz var. Aracın şoförü ağır yaralı. Kocaeli’de hastaneye sevk edilen bir jandarmamız var. Kaburgasında ağrısı olan bir jandarma personelimiz daha var. 11 jandarma bir de aracın şoförü olmak üzere 12 yaralımız var hastanede”

Sakarya'dan kahreden haberler peş peşe geldi! Yaralı sayısı arttı!