Gündem

Samsun'da bir öğretmen apartman boşluğuna düşerek feci şekilde can verdi

Samsun’da, evinin anahtarını evde unutan genç öğretmen apartman çatısına çıkıp evine girmek isterken apartman boşluğuna düşüp hayatını kaybetti. 

Anahtarını unutmuştu

Samsun 19 Mayıs ilçesine bağlı Pazar Mahallesi’ndeki bir apartmanın 4. katında ailesi ile birlikte yaşayan okul öncesi öğretmenliği mezunu İrdem Karlı (21), edinilen bilgiye göre alışveriş yaptıktan sonra evine döndü. Anahtarının yanında olmadığını fark eden Karlı, poşetleri daire kapısının önüne bırakarak 4 katlı apartmanın çatısına çıktı. Daha sonra havalandırma boşluğundan aşağıya inerek 4. katta bulunan dairesinin penceresinden içeri girmek isteyen 21 yaşındaki öğretmen, tutunduğu anten kablosunun kopması nedeniyle apartman boşluğuna düşerek feci şekilde hayatını kaybetti.

Ailesi polis ekibine haber verdi

Eve gelen İrdem Karlı’nın ailesi kızlarının evde olmadığını ve alışveriş poşetinin daire kapısının önünde olduğunu görünce endişelendi. Komşularından kızları hakkında bilgi almaya çalışan aile, sonuç alamayınca kızlarının kaçırıldığını zannederek polis ekiplerine haber verdi.

Cansız bedeni apartman boşluğunda bulundu

Apartmana gelen polis ekipleri tarafından yapılan araştırmalar sonucunda genç öğretmenin cansız bedeni apartman boşluğunda bulundu. Alınan bilgiye göre, İrdem Karlı’nın okul öncesi öğretmeni olmak için stajını tamamladığı öğrenildi. İrdem Karlı’nın hayatını kaybettiği olay ile ilgili olarak soruşturma başlatıldığı bildirildi.