Gündem

Sanat Camiasını Üzen Haber! Sanatçı Nuray Hafiftaş Hayata Veda Etti

Sitemize gelen son dakika bilgisine göre Türk Halk Müziğinin sevilen sanatçılarından olan Nuray Hafiftaş vefat etti. Ünlü oyuncu uzun bir süredir hastanede tedavi görmekteydi. Diğer yandan vefat haberini duyan sanatçı yakınları ve sevenleri hastane bahçesinde bir araya geldi. Sevenlerinin büyük üzüntü içerisine girdiği vefat haberinde duygu selleri yaşandı.

Kanser tedavisi gören Türk Halk Müziği sanatçılarından Nuray Hafiftaş vefat etti. Ünlü sanatçı Hafiftaş, 2017 yılından beri kalın bağırsak ameliyatı geçirmişti. Bundan daha sonraki süreçte ise kanser karaciğerine sıçrayarak Hafiftaş’ın hayatını zora sokmuştu. 

NURAY HAFİFTAŞ MAĞDURİYETİNİ DİLE GETİRMİŞTİ

Kanser hastalığı hakkında açıklamalarda bulunan Hafifta yaşadığı zor günleri bu ifadelerle anlatmıştı; “Hayatım bir anda tepe taklak oldu. Ben normalde çok pozitif bir insanımdır. İlk tedaviye başladığım süreçte çok yoruldum çünkü yoğun şekilde kemoterapi almaktayım. Ancak buraya adım atar atmaz hastalığım hakkında bilgi paylaşımlarına çok mutlu oldum. Buraya gelirken mutlu oluyorum” açıklamasında bulunmuştu.

Kanser olduğunu öğrenen Nuray Hafiftaş yaşadığı zor günleri şu sözlerle anlatmıştı: Hayatım bir anda tepe taklak oldu. Ben normalde çok pozitif bir insanım. İlk tedaviye başladığım süreçte çok yoruldum çünkü çok yoğun bir şekilde kemoterapi alıyordum. Ancak buraya adım atar atmaz doktorumun hastalığım hakkındaki detaylı bilgi paylaşımları beni çok mutlu etti. Buraya büyük bir mutlulukla geliyorum.

Kamupersoneli.net ailesi olarak Nuray Hafiftaş’ın acılı ailesine ve sanatçımızı seven tüm sevenlerine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

Kamupersoneli.net I ANKARA