Gündem

Sarayın danışmanlarından Burhan Kuzu kahinliğe soyundu ve 7 yıl kıtlık ardından 2020 yılı için bolluk olacağını söyledi!

Geçtiğimiz günlerde SADAT’ın kurucularından ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın askeri danışmanı Adnan Tanrıverdi, Hristiyan ve Yahudi inancında olan ve Mesih inancını savunarak ‘’Mesih gelecek… Hazırlığımızı ona göre yapmalıyız’’ dedikten sonra, Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Üyesi eski AKP milletvekili Burhan Kuzu, kendi sosyal medya hesabı üzerinden kahinliğe soyunarak 2020 yılının bollukla geçeceğini söyledi.

Hz. Yusuf’un kıssasından esinlenen Burhan Kuzu, Türkiye’nin 7 yıl kıtlık çektiğini ve bundan sonraki 7 yıl boyunca bolluk yaşanacağını iddia etti. Burhan Kuzu’nun bir Prof. Doktor olması ayrı bir konu ama bu iddialarını neye nasıl dayandırdığını bakın nasıl açıklıyor…

“Dedelerimiz çocukluk yıllarımızda geçim derdini değerlendirirken ‘7 yıl bolluk 7 yıl darlık’ olur derlerdi” diyen Burhan Kuzu, “2013 yılından önceki yedi yıl bolluk, bu tarihten sonraki yedi yılda darlık çekildi. Tabii ki bolluk-darlık göreceli bir kavram. Bu hesaba göre 2020 yılı bolluk yılı olacak” ifadelerini kullandı.

Sarayın danışmanlarından Burhan Kuzu kahinliğe soyundu ve 7 yıl kıtlık ardından 2020 yılı için bolluk olacağını söyledi!