Gündem

Seçim Günü Görev Yapacak Güvenlik Personeli Sayısı Belli Oldu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Aydın’da düzenlenen Seçim Bölge Güvenlik Toplantısına katıldı. Bakan Soylu söz konusu toplantıda Aydın, Burdur, Isparta, Afyonkarahisar, Balıkesir, Denizli, İzmir, Manisa, Muğla, Kütahya ve Uşak illerinin valileri ile bir araya geldi. Ayrıca Bakan Soylu burada bir konuşma yaptı.

GÖREV YAPACAK PERSONEL SAYISI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu burada yaptığı konuşmasında seçim gününe ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bakan Soylu konu ile ilgili olarak seçim günü ayrı bir güvenlik önlemi alınacağını bu konuda da çalışmaların yapıldığını ifade etti ve 531 bin 7 personelin seçim günü görevi başında olacağını ifade etti.

Ayrıca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarının devamında İHA’lar, acil durum merkezleri, kameralar seçim günü en hassas şekilde çalışacağını provokatif eylemlere karşı da tüm birim ve görevliler tam kapasite ile görev başında olacak personele seçim için hizmet içi eğitim verileceğini belirtti.

“16 NİSAN’DA İYİ BİR SINAV VERDİK”

Ayrıca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarında basının seçim günü sürekli bilgilendirileceğini seçim alışkanlığı ve seçim güvenliği konusu Türk demokrasisinin en başarılı olduğu konulardan biri olduğunu ve 16 Nisan referandumunda İçişleri Bakanlığı olarak iyi bir sınav verdiklerini ifade etti.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum