Gündem

Şehit Annesinin Sözleri Yürekleri Sızlattı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104’üncü yıl dönümü nedeniyle bir töen düzenlendi. Söz konusu törene katılan şehit annesi Hazel Çelenkoğlu, oğlunun mezarında dua ederken yanına gelen komutana, “Özlüyorum hem de çok” diyerek gözyaşı döktü.

TÖREN DÜZENLENDİ

Çorlu’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104’üncü yıl dönümü nedeniyle şehitlikte tören düzenlendi. Konu ile ilgili olarak gerçekleştirilen törene Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, 5’inci Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Gürsel Yüz, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yiğiter, şehit aileleri ve ilçe sakinleri katıldı.

Söz konusu törende çelenklerin şehitlik abidesine konulmasından sonra saygı duruşuna geçildi, ardından İstiklal Marşı okundu Kaymakam Sarılı şehitlik defterini imzalayıp, törene katılanlarla birlikte şehitlerin mezarlarını ziyaret etti.

YÜREKLERİ SIZLATTI

Oğlu Ahmet Çelekoğlu, 25 yıl önce Bingöl’ün Kiğı ilçesinde PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit olan Hazel Çelenkoğlu, evladının mezarı başında dua okurken, yanına gelen komutana bazı sözler sarf etti ve yürekleri sızlattı. Şehit annesi “Özlüyorum hem de çok” diyerek gözyaşı döktü.