Gündem

Şehit Polis Memuru Annesinin Yanına Defnedildi

Şırnak’ın Cizre ilçesindeki terör saldırısında yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit olan Ali Mülazimoğlu, memleketi Osmaniye’de son yolculuğuna uğurlandı.

Osmaniye Asri Mezarlık Camisi’nde düzenlenen törende, 23 yaşında şehit olan Mülazimoğlu’nun özgeçmişi okundu ve dua edildi.

Törene, Mülazimoğlu’nun yakınları, Osmaniye Valisi Kerem Al, AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.

Saldırı haberi üzerine Cizre’ye giderken Diyarbakır’da geçirdikleri trafik kazasında yaralanan şehidin babası Dursun Mülazimoğlu ile ablası Filiz Özemir, tören alanına sedyeyle getirildi.

Osmaniye İl Müftüsü Ramazan Çortul’un kıldırdığı namaz sonrası şehidin cenazesi, Osmaniye’ye bağlı Çardak köyüne götürüldü.

Şehidin cenazesi, Diyarbakır’daki trafik kazasında yaşamını yitiren anne Gülistan Mülazimoğlu’nun mezarının yanına defnedildi.

Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Grup Amirliğine PKK’lı teröristlerce bomba yüklü kamyonla gerçekleştirilen saldırıda, 11 polis memuru şehit olmuş, 3 sivil ile 75 polis memuru yaralanmıştı.

Kamupersoneli.net – AA