Gündem

Sıcak Gelişme! Muğla'da Kaçacak Yeri Kalmayan Terörist Kendisini Patlattı

Muğla’nın Köyceğiz İlçesi’nde meydana gelen olayda, geçtiğimiz hafta güvenlik güçleri ile çatışmaya giren 2 teröristten 1’i kendisini patlattı.

Arama Çalışmaları Sonunda Kendisini Patlattığı Ortaya Çıktı

Alınan bilgilere ışığında, geçtiğimiz hafta Muğla’nın Köyceğiz İlçesi’nde 7 terörist ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Meydana gelen olayda 5 terörist etkisiz hale getirilirken 2’si kaçmıştı.

Kaçan 2 teröristin arama çalışmaları devam ederken güvenlik güçleri bir yerde kıstırıldığını düşünen teröristin kendisini patlattığını gördü. Operasyonu yürüten güvenlik güçleri diğer kaçan teröristin yakalanması için arama çalışmalarına devam ediyor.

4 Suriyeli Terörist Adliyeye Sevk Edildi

Ayrıca Muğla’nın Seydikemer ve Köyceğiz İlçelerinde yürütülen operasyonlar dahilinde PKK terör örgütü mensubu oldukları öne sürülen 3 gemi personeli ile bir Suriyeli yakalanarak adliyeye sevk edildiler.

Geçtiğimiz hafta Seydikemer’de güvenlik güçleri tarafından yürütülen operasyonlar ile 4 PKK’lı bu bahsi geçen şahıslara yardım ve yataklık yaptıkların gerekçesiyle gözaltına alındılar. Gözlatına alınan 4 Suriyeli TEM Şube Ekiplerince sorgusuna başvurduktan sonra Muğla Adliyesi’ne sevk edildiler.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA