Gündem

Siirt'te Askeri Araç Şarampole Yuvarlandı! Yaralı Askerler Var

Siirt merkeze bağlı Bağgöze köyü yakınlarında devriye görevinde bulunan askerin aracın takla atarak şarampole yuvarlandığı bilgisi geldi. 

Askeri aracın içinde bulunan dört askerin yaralandığı bildirilirken askerlik sağlık durumuna ilişkin yapılan açıklamada hayati tehlikelerinin olmadığı açıklandı. Meydana gelen kazaya dair detaylar şu şekilde,

SİİRT’TE ASKERİ ARAÇ YUVARLANDI DÖRT ASKER YARALI

Bölgeden edinilen ilk bilgilere göre, Merkeze bağlı Bağgöze köyü kırsalında devriye görevi yapan askerlerin bulunduğu araç, henüz belirlenemeyen bir nedenle takla atarak şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada ise askeri aracın içinde bulunan dört asker yaralandı. Yaralı askerlerin kurtarılması için bölgeye çok sayıda ambulans ve UMKE ekibi sevkedildi. 

Kurtarma ekiplerin çalışması ve sağlık personellerinin müdahalesi sonucu ise yaralı askerler kurtarıldı. Sağlık ekiplerinin yapmış oldukları ilk müdahalenin ardından yaralı askerler Siirt Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar. Hastaneden gelen bilgilerde ise yaralı askerlerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı ve sağlık durumlarının ise iyi olduğu açıklandı. 

Kamupersoneli.net – ANKARA