Gündem

Silivri Emniyet Müdürü Çalışkan'ın Ölüm Nedeni İstanbul Emniyeti Tarafından Açıklandı

EMNİYET MÜDÜRÜ İNTİHAR ETTİ

Bu sabah saatlerinde Silivri Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan makamında başından tabanca ile vurulmuş halde bulundu. Konu ile ilgili açıklama yapan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Hakan Çalışkan’ın intihar ettiğini ifade etti.

Silivri Emniyet Müdürlüğüne sabah saatlerinde gelen çalışanlar, Çalışkan’ı makamında başından vurulmuş halde buldu. Olay yerine gelen sağlık ekibinin incelemesinde, Çalışkan’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan olay yerine geldi. İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan olay hakkında bilgi aldı ve bina önünde bekleyen gazetecilere açıklama yapmadan olay yerinden ayrıldı.

CENAZE ADLİ TIP KURUMUNA KALDIRILDI

Ayrıca Cumhuriyet Başsavcısı olay yerindeki incelemesini tamamladı. Daha sonra Hakan Çalışkan’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Emniyet binasında inceleme yapan Parmak İzi Tespit ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekibi de binadan ayrıldı.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI 

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden ise konu hakkında bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada “Hakan Çalışkan’ın henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı beylik silahı ile intihar ettiği olay yeri incelemesinden anlaşılmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Kamupersoneli.net | ANKARA