Gündem

Şırnak Valisi Aktaş: Yanlıştan Dönenlere Yardımcı Olacağız

ŞIRNAK Valisi Mehmet Aktaş, yöredeki kanaat önderleriyle bir otelde yemekte buluştu. Yemek öncesi konuşan Vali Aktaş yanlışta ısrar edenlere devletin gerekeni yaptığını, yaptığı yanlışı görüp bundan vazgeçenlere ise yardımcı olduklarını belirtti. 

İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Selçuk Yıldırım, Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy’un da katıldığı yemek öncesi kanat önderlerine konuşan Vali Mehmet Aktaş şunları söyledi:

“Bizler bu şehrin yöneticileri olarak yerinde kararlar alıp, şehrimizin ve hemşerilerimizin hayrına bir şeyler yapmamız için sizlerle istişare halinde olmamız gerekir. Sizler bu şehrin kanaat önderleri olarak, bu şehirde olan biteni en yakinen bilen, şehrin sorunları, ihtiyaçlarını, sıkıntılarını bilen insanlarsınız. Sizler bizi bu noktada ne kadar doğru ve objektif olarak bilgilendirirseniz, bizlerde sizin bize aktardıklarınızı aynı ciddiyetle, samimiyetle değerlendirip ele alırsak, hiç şüphesiz doğru işler yaparız.”

‘YANLIŞTAN DÖNENLERE YARDIMCI OLACAĞIZ’

Geçmişte çok acılar yaşandığını, Şırnak’ın terörden çok çektiğinini ve terörle anıldığını belirten Vali mehmet Aktaş sözlerini şöyle sürdürdü:

Bu dönemde insanlarımızın bir kısmı bilerek bilmeyerek yanlış yerlerde durdular. Tabii yanlışında ısrar edenler için devlet gereğini yapıyor, yapmaya da devam edecek. Ama bir şekilde bu yanlışını görüp, bir şekilde samimiyetle, iyi niyetle bulunduğu yerden bu tarafa gelmek isteyen, doğru yerde durmak isteyen vatandaşlarımıza biz yardımcı olalım. Anlayanlara, yanlışından dönenlere sonuna kadar kapımızı açacağız. Ama yanlışında ısrar edenlere de gereğini yapacağız.”

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Kamupersoneli.net – DHA