Gündem

Sokağa çıkma yasağı mı geliyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün düzenlenen kabine toplantısı sonrasında kameraların karşısına geçerek, önemli açıklamalarda bulunması bekleniyor. Toplantı sonrasında alınan kararlar Erdoğan tarafından canlı yayında açıklanacak.

GÖZLER KARARLARA ÇEVRİLDİ

Düzenlenen kabine toplantısı sonrasında gözler, yapılacak olan açıklamalara çevrilmiş durumda. Bugün düzenlenen toplantı 15.20’de başladı. Toplantının 19.00 – 19.30 civarında sona ermesi ve toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın canlı yayında açıklama yapması bekleniyor.

DOĞU AKDENİZ ELE ALINACAK

Toplantının en temel maddelerinden birini Doğu Akdeniz oluşturacak. Türkiye’nin Doğu Akdeniz’de yürütmüş olduğu faaliyetler ön planda olacak. NATO’nun Türkiye ve Yunanistan krizinde devreye giresi ve Fransa’nın tutumu ile Almanya’nın arabuluculuk çabalarına dair önemli bilgilendirilmeler yapılacak.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI GELECEK Mİ?

Milyonlar, sokağa çıkma kısıtlamalarının yeniden uygulanıp uygulanmayacağını merak ediyor. Son dönemde artan vaka sayıları sonrasında yeni kısıtlamalar gelmeye başladı. Kabinede ele alınacak konulardan biri de koronavirüs salgını ve tedbirler olacak.

Sokağa çıkma yasağı mı geliyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak!

SUNUM YAPILMASI BEKLENİYOR

Toplantıya Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın sunum yapması bekleniyor. Okulların yüz yüze eğitime 21 Eylül’de başlaması durumu da konuşulacak konuların arasında yer alacak.

GİRESUN

Geçtiğimiz günlerde ağır bir sel felaketi yaşayan Giresun’da toparlanma çalışmaları devam ediyor. Ekonomik gelişmelerin ele alındığı kabine toplantısında aynı zamanda Giresun’daki çalışmalar da konuşulacak.