Gündem

Sokak Ortasında Çocuk Kaçırmaya Çalışan Zanlı Linç Edildi

Olay dün gece İstanbul Maltepe’de yaşandı. İddialara göre Maltepe’de sokakta yürüyen küçük yaştaki E.B. isimli çocuk o sırada yoldan geçmekte olan 38 yaşındaki G.B. tarafından kaçırılmaya çalışıldı. Mahalle sakinleri durumu fark ederek müdahalede bulundu. 

Bir anda öfkeli kalabalığın arasında kalan G.B. darp edilmeye başlandı. Maltepe Bağlarbaşı Mahallesi Bağdat Caddesi üzerinde meydana gelen olay sonrasında durumu fark eden diğer mahalle sakinlerinin de gelmesi ile beraber kalabalık artınca G.B. linç edildi. Olay yerinde kalabalığı fark eden polisler duruma müdahale ederek G.B. isimli şahsı kalabalığın arasından zorla çıkardı. 

Hastanede Tedavi Olmak İstemedi 

G.B. isimli şahıs müdahale eden polis ekipleri tarafından hastaneye götürülmek istendi ancak G.B. hastanede tedavi olmak istemediğini söyleyerek karakola gitmek istediğini söyledi. Bunun üzerine ekipler linç edilen kişiyi karakola götürdü. 

Ancak bir süre sonra G.B. fenalaştı ve tekrar hastaneye götürülmek üzere yola çıkarıldı ancak yolda hayatını kaybetti. 38 yaşında olduğu belirtilen G.B. isimil şahsın daha önce de oto hırsızlığı ve gasp nedeni ile hakkında suç kaydı olduğu belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Kamupersoneli.net