Gündem

Son Dakika! Akçakale ve Nusaybin'de 6 Şehit 70 yaralı haberi geldi!

Türk askerinin karşısına çıkamayan korkak PKK/YPG’lilerin hedefi mahsun siviller oldu. Barış Pınarı Harekatı bugün ilk şehitlerini verdi. Son dakika alınan bilgilere göre1’i henüz 9 aylık bir bebek olmak üzere 6 vatandaşımız, PKK’nın hain saldırısında şehit oldu. 70 vatandaşımızında yaralandığı bildirildi.

Muhammet bebek, PKK/YPG eliyle şehit oldu!

Son Dakika! Akçakale ve Nusaybin'de 6 Şehit 70 yaralı haberi geldi!

Suriye’de Türk ordusundan kaçan YPG, saklandığı okul ve sivil halkın içinden havanlı saldırılar düzenliyor. Bu saldırılardan ilki Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine yönelik oldu ve can kayıplarına sebep oldu. 

İkinci saldırı haberi de Mardin’in Nusaybin ilçesinden geldi. Roketli ve havanlı saldırıların sivillerin yoğun olduğu kalabalık yerlere isabet ettiği bildirildi. 

Türk Silahlı Kuvvetleri, PKK’nın bu hain saldırısına anında karşılık verdi. Konu ile ilgili açıklama yapan Milli Savunma Bakanlığı,  şöyle dedi;

”Akçakale’de masum sivilleri katleden PKK/PYD-YPG’li teröristler ve mevzileri tespit edilerek ateş destek vasıtaları ile imha edildi. Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, bundan sonra da kalmayacak! Milletimizin başı sağ olsun…” denildi 

11 yaşındaki Elif de YPG/PKK’nın hedefi oldu 

Suriye’de terör örgütü YPG/PKK’nın işgal ettiği bölgelerden düzenlediği, sivilleri hedef alan saldırılarda yaralanan 11 yaşındaki Elif Terim yaşamını yitirdi.

YPG/PKK’lı teröristlerin havan ve roketatar mermili saldırılarında yaralanan Elif Terim, kaldırıldığı Ceylanpınar Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Şanlıurfa Valiliği de yaptığı açıklamada, Elif’in sokakta oynadığı sırada atılan mühimmatın patlaması sonucu göğsüne isabet eden şarapnel parçası nedeniyle yaralanıp hayatını kaybettiğini bildirdi.