Gündem

Son Dakika.. Balıkesir'de Uçak Düştü İddiası! Uçak Kazasında Ölen ve Yaralanan Var Mı?

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde uçak düştüğü iddia edildi. Sosyal medya üzerinden paylaşılan fotoğraflar ve görüntüler üzerine ekipler hemen harekete geçtiler. Arama kurtarma çalışmalarının başlatıldığı ilçede yaşanan olaya dair elde edilen bilgiler ve detaylar şu yönde, 

BALIKESİR’DE UÇAK DÜŞTÜ İDDİASI

Bölgeden edilenilen ilk bilgilerde, Kepsut ilçesinden Ayvalık’a gelen iki vatandaşın bir uçağın düştüğüne ilişkin cep telefonundan çektiklerini öne sürdükleri görüntüler sosyal medyada yoğun paylaşılınca Ayvalık Jandarma Komutanlığı ile Büyükşehir Belediyesine bağlı Ayvalık İtfaiye Grup Amirliği bünyesindeki ekiplerce araştırma başlatıldı. 

Ekiplerin görüntüleri çeken vatandaşlara ulaştığı öğrenilirken, arama çalışmalarının Çakmak ve Kırcalar kırsal mahallelerinde yoğunlaştığı bildirildi. 

Son Dakika.. Balıkesir'de Uçak Düştü İddiası! Uçak Kazasında Ölen ve Yaralanan Var Mı?

AKŞAM SAAT 18.00’DE MEYDANA GELDİ

Ayrıca konuya dair yapılan paylaşımlarda meydana geldiği iddia edilen uçak kazası olayının saat 18:00 sularında meydana geldiği yönünde. Akşam üzeri kaydedilen görüntülerde Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde yetkililere bir uçağın düştüğü ihbarı yapıldı.

Uçak kazası iddiaları araştırılmaya başlanırken, ilçe Jandarma ve İtfaiye ekipleri arama çalışmalarına başladılar. Öte yandan uçağın düştükten sonra çekildiği iddia edilen bir görüntüde sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerin kim tarafından çekildiği bilinmezken, arkada fonda “düştü” şeklinde sesler geldiği görüldü.

BİLGİLER HENÜZ DOĞRULANMADI

Balıkesir Valiliği ve ilçe kaymakamlık yetkilileri ise, kendilerine uçak düştüğü şeklinde kolluk kuvvetlerinden bir bilgi ulaşmadığını belirtek, söylenti ve görüntüleri doğrulamadı. Söylentiler üzerine jandarma ve itfaiye ekipleri görüntülerin çekildiği iddia edilen Çakmak ve Kırcalar Mahalleleri’nde araştırma yaptığı öğrenildi.