Gündem

Son Dakika: Başbakan Davutoğlu Asıl Ayrılma Nedenini Açıkladı

Başbakan Ahmet Davutoğlu MYK’ya Sitem Etti . T.C Başbakanı Ahmet Davutoğlu görevden ayrılacağını bildirdikten sonra bazı basın mensuplarına MYK hakkında açıklamalarda bulundu. Son yapılan ve 40 dakika süren MKYK üyeleriyle yapılan toplantıda “birlikte yürüdüğüm arkadaşlardan destek görmedim” dedi.  Önceki gün içerisinde gerçekleşen MYK toplantısında Davutoğlu’nun tamamına yakını , MKYK’nın  genel başkanının il ve ilçe başkanı atama yetkisinin elinden alınması için imza atması Davutoğlu için can sıkıcı bir durum oluşturdu.

Bundan Sonra Sade Bir Milletvekili Olacağım

Başbakan Ahmet Davutoğlu, son kez katıldığı MYK’da basın toplantısında yaptığı konuşmaya benzer bir konuşma yaptığı ve benzer ifadelerle MYK’ya serzenişte bulunduğu öğrenildi. Kulislerden alınan bilgiye göre 8 aydır birlikte çalıştığı çalışma arkadaşlarına ince bir serzenişte bulunan Başbakan, görevden ayrılma kararının başarısızlıktan kaynaklı olmadığını dillendirirken “Asıl ayrılma nedenim, MKYK’da gelişen bu tutum karşısında birlikte hareket ettiğim çalışma arkadaşlarımdan destek göremeyişimdir. Bundan sonra sade bir milletvekili, nefer olarak partim için çalışmaya devam edeceğim. Sizden ricam, cumhurbaşkanı ile aramızda sorun varmış gibi göstermek isteyenlere izin vermeyin. Bunu yapmak isteyenlere fırsat vermeyin. Bunun aksini yapanlara hakkımı helal etmem. Sizden hakkınızı helal etmenizi istiyorum” dediği öğrenildi. 

Bir Yorum

  1. Sayın başbakan Ahmet Davutoğlu ne iyi insan. Eşini de o kadar çok seviyordum ki anlatamam. Ülkemize fazlasıyla layık bir başbakandı o. Hakkınızı helal edin hocam. Helal edin. Biz size çoktan helal ettik gitti. Gerçekten o kadar üzüldümki üzüntümden ağladım. Ak parti hala devam benim için ama Binali Yıldırım'dan sonra o kadar hevessizleştim o kadar farklı bir şey olduki anlatamam. Ben artık yeni başbakana "başbakan diyemem. Benim için Ahmet Davutoğlu hala başbakandır ve öyle de kalacaktır.Allah yolunuzu açık etsin.:-)

  2. Saygı deger ahmet hocam başbakanın sen varken akp vardı bu saatten sonra yok bir konyalı olarak bitti