Gündem

Son Dakika ! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Melih Gökçek Açıklaması !

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarında Melih Gökçek’in istifa iddialarını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan istifa iddiaları hakkında ‘Şu an böyle bir şey yok ama ileride olmayacağı anlamına gelmez’ dedi.

AK PARTİ’DEN AÇIKLAMA

Ayrıca konu ile ilgili olarak AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal da bir açıklama yaptı. Konu ile ilgili olarak AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal açıklamalarında “Şu belediye başkanından istifa istendi ya da bu belediye başkanının istifası istendi şeklindeki açıklamalar gerçeği yansıtmamaktadır. Bu iddialar söz konusu değildir. Biz bütün belediyelerimizle ilgili değerlendirmelerimizi de yapıyoruz” dedi.

“HAZIRLIK SÜRECİ VAR”

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal açıklamalarında “Takdir edersiniz ki, Cumhurbaşkanımızın, partimize dönmesiyle birlikte, Genel Başkanlık görevini hem teşkilatlarımızda, hem de belediyelerimizde hem de hükümetimizde yeniden bir değerlendirme 2019’a yönelik partimizin yoğun bir hazırlık süreci var.” ifadelerine yer verdi.

“GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR”

Ayrıca Mahir Ünal konu ile ilgili olarak “Bu kapsamda, teşkilatlarımızda ve yerel yönetimlerimizde bir yenilenme çalışması mevcut. Ancak bu çalışma devam ederken, şu belediye başkanı istifası istendi, gibi bir durum gerçeği yansıtmamaktadır.” dedi.

“Medyada ismi geçen belediye başkanlarımızdan istifa istendiği sözkonusu değildir. Ama, çalışmalarımızın yürüttüğü çalışmaların olmadığı anlamına gelmiyor. Biz bütün belediyelerimizle ilgili değerlendirme yapıyoruz.” diyen AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal gazetecilerden gelen, Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek’in istifayı kabul etmediğine yönelik iddiaların, gerçeği yansıtmadığını belirtti.

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA