Gündem

Son dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Sokağa çıkma yasağı 3 gün oldu!

Türkiye, koronavirüs salgını kapsamında aldığı önlemleri her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Salgına ilişkin uygulanan sokağa çıkma yasağının uzatıldığı açıklanan Recep Tayyip Erdoğan açıklamasında, “31 ilimizde 3 gün süreyle sokağa çıkma sınırlandırması uygulayacağız” ifadesini kaydetti.

3 GÜN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

Erdoğan, düzenlemiş olduğu Kabine Toplantısı ardından “Ulusa Sesleniş” konuşması yaptı. Yaptığı konuşmada salgına ilişkin pek çok konuya değinen Erdoğan, sokağa çıkma yasağının uzatıldığını da açıkladı. Buna göre sokağa çıkma yasağı 1 Mayıs’ta uygulanmaya başlayacak olan yasak 3 Mayıs 24.00’de sona erecek.

Son dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Sokağa çıkma yasağı 3 gün oldu!

RAMAZAN SONUNA KADAR HER HAFTA SONU UYGULANACAK

Erdoğan, yapmış olduğu açıklamasında, sokağa çıkma yasağının Ramazan sonuna kadar her hafta sonu uygulanacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı, koronavirüs salgını kapsamında uygulanacak olan sokağa çıkma yasağının, Ramazan sonuna kadar hafta sonları kısıtlama uygulamasının devam edeceğini de ifade etti.

1, 2 VE 3 MAYIS’TA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI UYGULANACAK

Yapılan açıklamaya göre sokağa çıkma kısıtlaması bu hafta 3 gün olarak uygulanacak. Yasak 1 Mayıs’ta başlayacak ve 3 Mayıs 24.00’e kadar devam edecek. Yasak 30 büyükşehir ve Zonguldak ilinde geçerli olacak.