Gündem

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Talimatı Verdi! Tüm Ülkelere Bildirilecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ” FETÖ tüm imkanlarını ve stratejilerini devleti ele geçirme üzerine kurmuştur. 15 Temmuz darbe girişimine karışan subayların  kıdemlilerine , rütbelilerine baktığımızda 1980’li , 1990’lı yıllarda TSK’ya sızdıklarını görüyoruz. 30 Yıl boyunca çift kişilikli, daha da ileri gidiyorum çok kişilikli bir hayat süren, Sürekli takiye yapan, sürekli karşısındakileri aldatacak şekilde munafıkça davranan bu insanların haleti ruhiyelerinin sağlıklı olması mümkün değildir. İşte bu yapı 17-25 Aralık’ta polis ve yargı içerisindeki mensupları, 15 Temmuz tarihinde de TSK mensupları ile harekete geçti ve o geceyi bu millete yaşatttı. 17-25 Aralık’ta biz bu yapının karanlık yüzünü tamamen gördük. Ama anlaşılan o ki kimseye meramımızı anlatamadık.

PEK ÇOK KİŞİYE GERÇEKLERİ ANLATAMADIK

Şahsen konuşmalarımda bunlar terör örgütüdür dedikçe karşımdakiler ne diyordu biliyor musunuz? ” Terör örgütü silahlı olur, kan döker can alır” diyorlardı. Milletimiz bizim mesajımızı aldığını mali seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gösterdi. Pek çok kişiye bu gerçeği anlatamadığımızı biliyordum. 15 Temmuz gecesi bu ihanet şebekesi silahlarıyla ortaya çıktı kan döktü , can aldı. Çünkü bunlar sıradan bir projenin ürünü değil. Ve bunlar bu milletin vergileriyle beslediği, vergileriyle silahlandırdığı bir terör örgütü olarak temayüz etti. Bizim yıllardır söylediğimiz gerçeği o sene keşfettiler. Milletimiz 15 Temmuz gecesi devletten çok daha hızlı, çok daha kararlı bir şekilde bu ihanet şebekesinin karşısına dikildi. Şimdi burada bir arayla şunu söylemek zorundayım. Bakınız teşkilat şeması önümüze geldiğinde bu kişiye sadece Türkiye’yi ele geçirme çabasındaki bir meczup değil Veya bir terörist başı değil !

NE YAPACAK O ÇOCUKLAR YARIN?

Bakıyorsun ki en tepe noktaya geliyor, kainatın imamı olarak geçiyor. Mısır gazetesine yaptığı açıklamada ne diyor “Biz 170 ülkede eğitim öğretim çalışması yapıyoruz” kılıf bu. Bu ne demek biliyormusunuz? Bunlar 170 ülkeyi ele geçirmenin gayreti içerisinde. Ve o okullarda kimler okuyor biliyor musunuz? O ülkenin devlet başkanından , hükümet başkanından ve ileri gelenlerin çocukları okuyor. Ne yapacak o çocuklar yarın? O ülkede en üst düzeyde yönetici olacak, politikaya girecek. Başladılar zaten. Türk cumhuriyetlerinde şu anda bu tür aktif görevleri var, gittiğim her yerde belgelerle bunu anlatıyorum.

O ÜLKELER DE HAKLILAR

Şimdi onlar hala beni anlamakta zorlanıyorlar, haklı olarak şunu söylüyorlar “biz bunları buraya sokmak istemediğimiz zaman siz karşı çıktınız” diyorlar. Bu yönde  haklılar niye? biz bir şeyi anlamıyorduk !

BAKANLAR KURULU’NDA TALİMAT VERİLDİ

Türk okulu , başında o yazıyor ya , şimdi dün bakanlar kurulu toplantısında şunu söyledim “Dünyadaki bizim bilgimiz dışında nerede Türk ve Türkiye ” ifadesi varsa bunların hepsini yasaklamamız lazım. Hemen Dışişleri’ne bunu bildirelim, o ülkelerin yönetimlerine bunu bildirmek suretiyle bu unvanların yasaklanmasını isteyelim. Çünkü bunun üzerinden prim yapmaya çalışıyorlar. Kainat imamı böyle, kıta imamı var, ülke imamı var, meslek grupların imamları var böyle bir örgütlenmeye gitmişler. Ben her şeye rağmen milletin ferasetine inanıyorum. O feraset 15 Temmuz gecesi ortaya konuldu. Vatandaşımızın şehadete yürüyüşü tüm hesapları alt üst etti. Bu millet büyük bir millet,  ALLAH(c.c) milletimizden razı olsun. “

SÜRECEK…

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA