Gündem

Son Dakika: Devlet Bahçeli'den KHK Açıklaması

 Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündemdeki konulara ilişkin düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Devlet Bahçeli Gaziantep’deki terör saldırısı hakkında:

VAHŞETİN DUMANI HALA TÜTMEKTE

“20 Ağustos Cumartesi Akşamı Gaziantep’de yaşanan vahşetin dumanı hala tütmekte. Milli Vicdan hala kanamaktadır. Tam 4 yıl önce yani 20 Ağustos 2012’de Gaziantep Şehit Kamil İlçesi ‘nde meydana gelen terör saldırısında 10 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 4 Ağır olmak üzere 66 vatandaşımız da yaralanmıştı. Gazi şehirimiz malesef çok acı şekilde tekrar hedef alınmıştır.
Yaşı 12 ile 14 arasında olan bir çocuk bomba bir düğün evine girmiş, ve üzerindeki bomba düzeneğini patlatmıştır. Aralarında çocukların ağırlıkta olduğu 55 vatandaşımızın can verdiği, 13 ‘ü ağır 65 vatandaşımızın yaralandığı hain terör saldırısı, hepimizi kahretmiş ve üzmüştür. Kına gecesi kana bulanmıştır. Tablo dehşet vericidir. Faili IŞİD olduğu söylenmektedir. Henüz bu iddia tam doğrulanmış değildir.

AMA DEVLETİ YÖNETENLERİN RUHU BİLE DUYMAMIŞTIR

İçişleri Bakanı’ndan öğreniyoruz ki 81 ilin emniyet müdüründen 74 ‘ü FETÖ üyesidir. Bir ara Emniyet Genel Müdürlüğü’nün tamamı FETÖ’ye çalışmıştır. 7 bin istihbaratçının 6500’ü bunlara çalışmış. Bunlar sözün bittiği noktadır. OHAL kapsamında KHK’lerle milli güvenliğe tehdit oluşturduğu iddia edilen 3 bin 723 TSK personeli ihraç edilmiştir. 9’u general ve amiral olmak üzere 137 askerin firar ettiği görülmektedir. Bir başka KHK ile 2 bin 360 emniyet görevlisi görevden alınmıştır. Öğretmen,öğretim üyesi gibi mesleklere sahip binlerce kişi FETÖ’ye biat etmiş ama devleti yönetenlerin ruhu bile duymamıştır.

FETÖ 79 MİLYON TÜRK VATANDAŞINI TUTSAK ALMAK İSTEMİŞTİR

Bir çok kurum ve kuruluşa FETÖ yıllarca sahip olmuştur. Deyim yerindeyse devlet içinde devlet kurmuştur. Böyle tehlikeli bir örgüt , 15 Temmuz’da Türkiye’ye feci bir gece yaşatmıştır. Türk tarihinde böyle bir saldırı yaşanmamıştır. FETÖ 79 milyon Türk vatandaşını tutsak almak istemiştir.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA