Gündem

Son Dakika: Doğan Holdingin Merkez Binasında Arama

 Doğan Holding Şirketler Grubu Holding’ine sabah saatlerinde arama çalışmaları başladığı açıklandı.

Kamupersoneli.net’in edindiği bilgilere göre polis ekiplerinin sabahın erken saatlerinde Doğan Şirketler Grubu Holding’ine ait Üsküdar’da bulunan merkez binasına gittiği açıklandı. Çok sayıda polis ekibinin arama çalışmalarına katıldığı gelen bilgiler arasında.

Gelen ayrıntılara göre polis ekiplerinin arama yapmasının sebebi tutuklanan Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu hakkında yürütülen FETÖ/PYD soruşturması olduğu belirlendi.

Doğan Holding’ten Konuya İlişkin Açıklama:

Bu sabah Şirketimiz Baş Hukuk Müşaviri Erem Turgut Yücel’in ve eski Yöneticimiz Yahya Üzdiyen’in, daha önce Ankara Temsilcimiz Barbaros Muratoğlu’nun tutuklanmasına neden olan soruşturma kapsamında ev ve ofislerinde arama yapılmış ve kendileri gözaltına alınmıştır. Sözkonusu arama işlemi sadece adı geçen yöneticilerimizin şahsi çalışma ofislerinde yapılmış olup, Şirketimiz ve bağlı ortaklıklarının faaliyetlerini etkileyen herhangi bir durum bulunmamaktadır. Şirketimiz ve bağlı ortaklıkları faaliyetlerine aynen ve kesintisiz olarak devam etmektedir. Konu ile ilgili yeni bir gelişme olduğu takdirde ayrıca kamuya açıklama yapılacaktır.

Kamupersoneli.net | ANKARA

Bir Yorum

  1. Ya iyice paranoyak olduk.sen şu suriyelileri bi gezdirsene polislerine bi kayıt altına alsana.hazır o hal de var.