Gündem

Son dakika! Düzce sel felaketinde kaybolan 7 yaşındaki kız çocuğunun cesedine ulaşıldı

Düzce’de sel felaketinin üzerinden 11 gün geçti ve 7 kişi kaybolmuştu, 5 kişinin cansız bedeni ulaşılmıştı ve az önce maalesef bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı bilgisi verildi.

Düzce’deki sel felaketinin 11. gününde kayıp olarak aranan kişilerden bir tanesine daha ulaşıldı. Son dakika olarak paylaşılan bilgide, sel felaketinde kaybolan 7 yaşında ki kız çocuğuna ait olduğu tahmin edilen cesede, Akçakoca ilçesine bağlı Uğurlu köyüne 1 kilometre uzaklıkta ulaşıldı. Kız çocuğunun cenazesi kimlik belirleme çalışmaları araştırılmak üzere nakledilecek. Bulunan çocuk cesedinin Melen çayında bulunduğu ifade edildi.

Sel felaketinde kaybolan kayıp bir kişi kaldı ve çalışmalar havadan, karadan ve denizden hız kesmeden devam ediyor. Arama çalışmalarında 213 personel vardı ve gönüllülerle birlikte 300 kişi geçti.

Yürütülen arama kurtarma çalışmalarında, 19 Temmuz’da Akçakoca ilçesine bağlı Esmahanım ile Uğurlu köyleri arasındaki dere yatağında Fatma Töngel’in, 21 Temmuz’da Uğurlu köyünün 200 metre yakınındaki bataklık bölgede Cengiz Töngel’in, 22 Temmuz’da Uğurlu köyünde ikizlerden 7 yaşındaki Sanem Kaplan’ın, 23 Temmuz’da da Akçakoca ilçesine bağlı Uğurlu köyünde anne Nilgün Kaplan ile 9 yaşındaki kızı Funda Kaplan’ın cesedi bulunmuştu

Bölgede Melen çayı üzerinde arama hala devam ediyor.