Gündem

Son Dakika! Kamışlı’dan Mardin Nusaybin’e ateş açılmaya başlandı! 2 Gazeteci yaralandı

Barış Pınarı Harekatı’nın 3. Gününde Kahraman Türk Askeri Suriye’de ilerlemeye devam ederken Kamışlı tarafından PKK/PYD terör örgütü tarafından Mardin Nusaybin’e son dakika olarak sivil halka ateş açılmaya başlandı. Keskin nişancıların açtığı ateş sonucu, 5 katlı bir binanın teras katında bulunan haber ajansı muhabirlerinden 2 kişinin yaralandığı bildirildi.

Son Dakika! Kamışlı’dan Mardin Nusaybin’e ateş açılmaya başlandı! 2 Gazeteci yaralandı

Kamışlı tarafından PKK’lı keskin nişancıların ateş açtığı ve özellikle sivil halkı hedef aldıkları belirtildi.  Açılan ateş sonucu, biri kolundan yaralanmak suretiyle iki gazetecinin hafif yaralandığı bildirildi.

Yaralanan iki Anadolu Ajansı Muhabiri, olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Nusaybin’den son gelişmeleri aktaran haber muhabirleri, Suriye tarafından Nusaybin’e gece boyunca havan saldırıların yapıldığı ama birçok havan mermilerinin Suriye sınırını geçemediğini söyledi. Ama Cuma namazı sonrasında bu havan saldırılarının daha da yoğunlaştığını ve keskin nişancıların kent merkezine yoğun ateş açtıklarını, açılan ateşler sonucunda bazı mermilerin sivil vatandaşların evlerine isabet ettikleri bildirildi.

Ayrıntılar geliyor!…