Gündem

Son Dakika: Manisa'da Deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD), internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Manisa’nın Akhisar ilçesinde saat 03.23’te Richter ölçeğine göre 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Merkez üssü Manisa’nın Akhisar İlçesinin Kocaahmet köyünde saat 03.23’te Richter ölçeğine göre 4.6 büyüklüğünde meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, 4.6’lık depremin derinliği 5.8 kilometre olarak tespit edildi. Depremin ilçe merkezinde kuvvetli şekilde hissedilirken çevre ilçelerininde de etkilendiği öğrenilirdi. Henüz can ya da mal kaybı yaşanıp yaşanmadığı açıklanmadı. 

 

Artçılar Sürüyor

Akhisar’daki 4.6’lık depremin ardından ilçede AFAD’a verilerinde göre, 2.5, 2.6 ve 3.1 büyüklüğünde üç artçı sarsıntı daha yaşandı.

 

İstanbul Silivri Açıklarında da Deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Marmara Denizi’nde saat 03.57’de 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) ise depremin merkez üssünü Silivri açıkları, büyüklüğünü 3.6 olarak açıkladı.