Gündem

Sosyal Güvenlik Uzmanı Erhan Nacar Canlı Yayında Zor Anlar Yaşadı

Sosyal Güvenlik Uzmanı Nacar hafta sonunda Kanal 7 Avrupa’da programını canlı olarak gerçekleştirdi. Canlı yayında telefon aramaları gerçekleştiren Nacar telefon numarasını açıklamasından sonra hatlar kitlendi ve yayında ortalık karıştı.

Sosyal Güvenlik Uzmanı Erhan Nacar her hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonuda yine Kanal 7 Avrupa kanalında canlı yayın gerçekleştirdi. Canlı yayında telefon aramalarına izin veren Nacar telefonunu açıkladığı sırada iletişim hattına yüzlerce arama geldi. Söz konusu hatla alakalı olarak karışıklıklar yaşandı ve bir yandan Almanya’dan arayanlar, bir yandan Hollanda diğer yandan İngiltere, Fransa ve Avusturya’nın yanı sıra Türkiye’den de arayanlar olunca hatlar karıştı.

Erhan Nacar olumlu şekilde arayanlarla iletişim kurarken vatandaşlar telefonla bağlantı kurmak için birbiri ile yarıştı. Ancak hatlar birbirine girdi. Diğer yandan o sırada Almanya’dan Berli’nden arayan bir yaşlı teyze engelli vatandaş olduğunu söyledi ve Nacar’ın dikkatini çekti. Bununla beraber Nacar’ı arayan yüzlerce numarayı eleyerek Nacar ike görüşme gerçekleştiren yaşlı teyze ile yapılan bağlantıda ortaya komik ve trajedik bir durum çıktı.

Kamupersoneli.net I ANKARA